Ρία Αντωνίου: Φοράει κορμάκι και δείχνει τις καμπύλες της

Τρίτη, 26 Ιανουάριος, 2016 19:03 μμ
Οι οπτικές συναντήσεις με τα κάλλη της είναι πλέον πολύ σπάνιες, αλλά η Ρία Αντωνίου φροντίζει ώστε όταν υπάρξει η επαφή, να προκαλέσει την υπακοή.
Ρία Αντωνίου: Φοράει κορμάκι και δείχνει τις καμπύλες της

Δεν θα πάψουμε να λέμε ότι είναι ότι πιο η πιο σέξι γυναίκα που ανέδειξαν τα περιοδικά στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να κοντράρεται από τη Τζούλια, αλλά η πορεία και των δύο έφερε τη Ρία Αντωνίου σε αυτόν τον τίτλο. Η ίδια δεν σταματάει να συμμετέχει σε πρότζεκτ του εξωτερικού, είτε σχετικά με μόδα είτε με χορό και υποκριτική και δεν τα παρατάει με τίποτα.

Γνωρίζοντας ότι εδώ στην Ελλάδα θα βρισκόταν στα όπα όπα, η Ρία Αντωνίου θα μπορούσε να γυρίσει και να είναι κυρίαρχη. Όμως δεν το σκέφτηκε στιγμή. Κινείται διαρκώς μεταξύ Ιταλίας και Αμερικής, κάνει φωτογραφίσεις με μαγιό, εσώρουχα κτλ, αλλά δεν ξεχνάει ότι έχει πίσω της αρκετούς Έλληνες που δεν βγάζουν από το μυαλό της τις φωτογραφίσεις στο Nitro και τα ωραιότερα ελληνικά οπίσθια.

Στην φωτογραφία που ανάρτησε χθες στο προφίλ της τη βλέπουμε να φοράει κορμάκι και πουέν, να στηρίζεται σε μια καρέκλα, σκύβει και αφήνει τα πόδια και τις καμπύλες τις να συναρπάσουν, ενημερώνοντας μας ότι κάνει μαθήματα χορού για το νέο επαγγελματικό της πρότζεκτ. Μετά μας έδωσε και ένα στιγμιότυπο από παρουσία της σε ιταλική εκπομπή, όπου ποζάρει με σταυροπόδι και το γνωστό βλέμμα σέξι αφέλειας. Πώς να την καθαιρέσεις μετά από τον θρόνο που της έχουν δώσει όλοι οι άντρες;

ria-antoniou-sexy-1

ria-antoniou-stavropodi-1

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...