Άλλη μια απόδειξη ότι ο Woody Allen τα 'παιξε: Θα σκηνοθετήσει Miley Cyrus

Τρίτη, 26 Ιανουάριος, 2016 18:28 μμ
Πολύ έχουν σπεύσει να τονίσουν ότι στις τελευταίες του ταινίες ο Woody Allen έχει χάσει το μαγικό του touch. Το επόμενο του βήμα το επιβεβαιώνει.
Άλλη μια απόδειξη ότι ο Woody Allen τα 'παιξε: Θα σκηνοθετήσει Miley Cyrus

Έχουμε επισημάνει εδώ και πολύ καιρό ότι η τηλεόραση έχει γίνει και επίσημα το νέο σινεμά. Μεγάλοι σκηνοθέτες και σεναριογράφοι μεταφέρουν τις ιδέες τους στη μικρή οθόνη, ηθοποιοί που ήταν καθαρά κινηματογραφικοί κάνουν το άλμα και το να βλέπεις μια σειρά γίνεται εφάμιλλο ή και καλύτερο μιας ταινίας. Η εισβολή του Woody Allen στο τηλεοπτικό πεδίο θα μπορούσε να είναι ένα πολύ καλό νέο.

Όμως ο Woody, αν και μεγάλος σκηνοθέτης, τα τελευταία χρόνια έχει φύγει εντελώς από αυτό που μας συνήθισε. Δικαίωμα του βέβαια να πειραματίζεται με τον εαυτό του και να εστιάζει σε awkward love stories, αλλά αυτό που ετοιμάζεται να κάνει είναι στο εντελώς άλλο άκρο.

Ο Woody Allen θα σκηνοθετήσει μια νέα σειρά που θα βγάλει το Amazon και μάθαμε ότι επέλεξε για πρωταγωνίστρια την Miley Cyrus, που θα επιστρέψει τηλεοπτικά μετά τη Hannah Montana. Φαίνεται πως το παράδειγμα της Lady Gaga έβαλε την ιδέα στους ανθρώπους του καναλιού και του σκηνοθέτη και θεωρούν ότι η εκκεντρικότητα της Miley θα δώσει κάτι καλό. Αυτή η νέα μίνι σειρά θα εξελίσσεται στα sixties και θα αποτελείται από έξι, μισάωρα επεισόδια, με τα γυρίσματα να έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τον προσεχή Μάρτιο.

Εμείς έχουμε να πούμε ότι μετά το Irrational Man, ο Woody Allen πάει να κάνει μια ακόμα μεγαλύτερη πατάτα και ευχόμαστε να μας βγάλει εντελώς λάθος. Αν και αυτό δεν ακούγεται και πολύ καλό, μιας και θα πρέπει να πούμε Μπράβο στην Miley Cyrus, που δεν της έχουμε και μεγάλη εκτίμηση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.