Η Toochi Kash καταργεί κάθε λογική με τα προσόντα της

Τρίτη, 26 Ιανουάριος, 2016 14:08 μμ
Το επώνυμο της σημαίνει μετρητά και μάλλον δεν είναι τυχαίο γιατί η Toochi Kash είναι όλα τα λεφτά με τα προσόντα της που κατακλύζουν το Instagram.
Η Toochi Kash καταργεί κάθε λογική με τα προσόντα της

Πολλές φορές χρησιμοποιούμε μερικές εκφράσεις που έχουν γραφτεί τόσες πολλές φορές στο παρελθόν, ώστε έχουν χάσει μπόλικη από την ουσία τους. Οπότε έρχεται μετά ένα σημείο που δεν βρίσκεις τις κατάλληλες λέξεις για να περιγράψεις κάτι εντυπωσιακό που στέκεται μπροστά στα μάτια σου. Η Toochi Kash όμως επαναπροσδιορίζει τις λέξεις και δεν αφήνει άλλη επιλογή από επιφωνήματα θαυμασμού που μοιάζουν κλισέ.

Το επώνυμο της σημαίνει μετρητά και οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο προφίλ της στο Instagram είναι κυριολεκτικά όλα τα λεφτά. Η Toochi Kash είναι ένα πληθωρικό μοντέλο που δεν έχει κάνει ακόμα αισθητή την παρουσία της στα εξώφυλλα περιοδικών και αρκείται στο να διαφημίζει προϊόντα υγιεινής και fitness. Και προφανώς δεν θα μπορούσε να βρεθεί καλύτερο μοντέλο από εκείνη, μιας και η Toochi Kash διαθέτει ένα κορμί που καταργεί κάθε λογική και κάθε προσδοκία.

Το στήθος και τα οπίσθια της είναι στα πιο πληθωρικά που θα δεις στο Instagram. Και το λέμε αυτό γνωρίζοντας ότι το έχουμε πει και για άλλες ή ότι το έχεις διαβάσει κι αλλού. Όμως είπαμε. Η Toochi Kash δίνει έναν νέο ορισμό στις λέξεις και τις κάνει πιο «τούμπανο». Σαν και την ίδια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.