Ευαγγελία Αραβανή: «Δεν έχω ανάγκη κανένα πλούσιο άντρα να με συντηρεί»

Δευτέρα, 25 Ιανουάριος, 2016 12:08 μμ
Μιλάει για τον χωρισμό της με τον επιχειρημματία Γιώργο Μελισσανίδη και περιγράφει τον ιδανικό άντρα...
Ευαγγελία Αραβανή: «Δεν έχω ανάγκη κανένα πλούσιο άντρα να με συντηρεί»

Για την τηλεοπτική της επάνοδο  μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, καθώς θα παρουσιάσει τα παρασκήνια του X-Factor με τον Σάκη Ρουβα, αλλά και για την προσωπική της ζωή, το χωρισμό της και τον ιδανικό σύντροφο μίλησε μεταξύ άλλων η Ευαγγελία σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Αγορά» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο.

Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο παραδέχεται, ότι έχει χωρίσει με τον επιχειρηματία Γιώργο Μελισσανίδη και δηλώνει ότι είναι καλά:

«Απολαμβάνω την ελευθερία μου και με βρίσκει σε μια πολύ δημιουργική περίοδο από επαγγελματικής άποψης. Είμαι σε μια φάση της ζωής μου που θέλω να δώσω τα πάντα στη δουλειά μου κι εκ των πραγμάτων δεν υπάρχει πολύς χρόνος για τα προσωπικά μου», σημείωσε.

Όσον αφορά ποια στοιχεία μπορούν να την κερδίσουν σε έναν άντρα είπε:

«Σίγουρα δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα, δεν υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και στάνταρ που πρέπει να έχει ένας άνδρας. Έχει να κάνει με τον τρόπο θα σε προσεγγίσει ο άλλος, αν και μεταξύ μας οι άνδρας γενικά δεν σε προσεγγίζουν εύκολα…» και διευκρίνισε πως η εξουσία και η δύναμη που εκπέμπει ένας άνδρας δεν είναι μέσα στα δεδομένα που προσέχει σε έναν άντρα: «Είναι άλλα τα βασικά στοιχεία για μένα, αλλά σίγουρα δεν σημαίνει ότι αν υπάρχει αυτό δεν το δέχεσαι».

Πάντως, η Ευαγγελία Αραβανή δεν εστιάζει στην οικονομική άνεση ενός άντρα και απαντά αν θα μπορούσε να είναι με έναν άντρα που βγάζει 700 ευρώ:

«Ναι θα μπορούσα, γιατί δουλεύω, βγάζω τα δικά μου λεφτά και δεν έχω ανάγκη κανέναν πλούσιο άνδρα για να με συντηρεί οικονομικά. Άσε που αν καθόμουν όλη μέρα στο σπίτι θα τρελαινόμουν. Το θέμα πάντως είναι πως ασχέτως αν βγάζει 700 ευρώ ή 7.000 ευρώ τον μήνα, να ξέρει να συμπεριφερθεί σωστά στη γυναίκα που έχει δίπλα του».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.