Η Joselyn Cano έχει τις πιο δημοφιλείς καμπύλες του Instagram

Σάββατο, 23 Ιανουάριος, 2016 18:04 μμ
Η έννοια δημοφιλία στο Instagram είναι σχετική και αρκετά ευρεία. Είναι χιλιάδες αυτές που θεωρούνται δημοφιλείς. Όμως η Joselyn Cano είναι ο ορισμός.
Η Joselyn Cano έχει τις πιο δημοφιλείς καμπύλες του Instagram

Στην εποχή του Instagram είναι πάρα πολλές οι κοπέλες που μπορούν να χαρακτηρίσουν εαυτόν δημοφιλή. Και είναι και αρκετά σίγουρος ο δρόμος που ακολουθούν για να το πετύχουν. Δείχνουν τις καμπύλες τους, τα οπίσθια ή το στήθος τους και έχουν στο άψε σβήσε εκατοντάδες χιλιάδες followers. Γι΄αυτό ακριβώς το να αποκαλείς κάποια δημοφιλή και να ξεφεύγει από τα κλισέ απαιτεί συγκεκριμένα στάνταρ. Και η Joselyn Cano τα πληροί στο έπακρο.

Η Joselyn Cano είναι ένα από τα λεγόμενα fitness models του μέσου και έχει κάθε λόγο να λέει ότι είναι στις πιο δημοφιλείς καμπύλες του Instagram. Αυτό δεν το καταλαβαίνεις από το γεγονός ότι έχει 6.1 εκατομμύρια ακόλουθους (αριθμός από τους πολύ μεγάλους για τον τομέα της). Το καταλαβαίνεις από το γεγονός ότι αυτούς τους απέκτησε σε μία εβδομάδα και οι λίγες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει έχουν μαζέψει κάθε μία από 2 χιλιάδες likes και πάνω.

Κάποιος έκανε το έγκλημα να χακάρει το προφίλ της και να σβήσει το παλιό της προφίλ και η Joselyn Cano έκανε καινούργιο που σάρωσε μέσα σε μια βδομάδα. Φυσικά το στήθος και τα οπίσθια της είναι αδιαφιλονίκητα σε κάθε σύγκριση, οπότε όλα μοιάζουν αρκετά λογικά και δικαίως μπορεί να λέει ότι είναι δημοφιλής και να ισχύει στην περίπτωση της, χωρίς να είναι μια κλισεδιάρικη ατάκα από τις πολλές που εφευρίσκονται για κοπέλες σαν κι εκείνη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.