Η Alyssa Barbara είναι ο λόγος για να θυμηθείς τα φωνήεντα

Παρασκευή, 22 Ιανουάριος, 2016 20:01 μμ
Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που σε αφήνουν τόσο άναυδο, ώστε δεν μπορείς να αρθρώσεις παρά μόνο φωνήεντα ως επιφώνημα. Η Alyssa Barbara είναι τέτοια.
Η Alyssa Barbara είναι ο λόγος για να θυμηθείς τα φωνήεντα

Κάθε άνθρωπος ξεκινάει την ζωή του μαθαίνοντας και παρατηρώντας. Παρατηρεί τις αντιδράσεις των γύρω του σε συγκεκριμένες καταστάσεις, ώστε να ενσωματώσει στον εγκέφαλο του τον αρνητικό, θετικό ή ουδέτερο χρωματισμό μιας αντίδρασης, με σκοπό στο μέλλον να την μιμηθεί. Όταν βλέπεις όμως μια γυναίκα όπως η Alyssa Barbara δεν χρειάζεται να έχεις αποθηκεύσει κάποια αντίδραση για να λειτουργήσεις.

Δεν χρειάζεσαι κάποιο cheat για να ξέρεις ότι η αντίδραση σου θα είναι σωστή. Απλά σου βγαίνει και συνειδητοποιείς ότι σε ικανοποιεί και σε αδειάζει παράλληλα, αφού το θέαμα της Alyssa Barbara είναι από αυτά που σε γεμίζουν ως απάνω. Και ξέρεις μέσα σου, χωρίς να σε έχει ενημερώσει κανείς προηγουμένως, ότι το μόνο που θα μπορέσεις να κάνεις βλέποντας την, είναι να αραδιάσεις τα φωνήεντα της αλφαβήτου. Μόνα τους και σε συνδυασμούς. Κι αυτό είναι το σωστό.

Η Alyssa Barbara είναι από τις γυναίκες που η λέξη πληθωρική ωχριά μπροστά τους. Δεν έχει εφευρεθεί λέξη που να μπορεί να τις περιγράψει στο έπακρο. Γι΄αυτό υπάρχουν τα φωνήεντα. Είναι ο κοινός κώδικας των ανδρών ώστε να μπορούν να μιλήσουν γι΄αυτό που είδαν και να το κοινωνήσουν. Η Alyssa Barbara έχει οπίσθια, έχει στήθος και τα δείχνει όλα στο Instagram της. Και είναι παραπάνω από αρκετά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.