Κατερίνα Καινούργιου: Μίλησε για την επιθυμία της να συνεργαστεί με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Τετάρτη, 20 Ιανουάριος, 2016 16:54 μμ
Η παρουσιάστρια του Alpha "καλωσόρισε" τον δημοσιογράφο στο κανάλι της Κάντζας, μετά την είδηση ότι επιστρέφει με βραδινή εκπομπή.
Κατερίνα Καινούργιου: Μίλησε για την επιθυμία της να συνεργαστεί με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Από το πρωί, σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως ο Πέτρος Κωστόπουλος επιστρέφει τηλεοπτικά με βραδινή εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του καναλιού της Κάντζας. Την αποκάλυψη μάλιστα έκανε ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος μέσα από την εκπομπή Happy Day.

Λίγες ώρες αργότερα και στην εκπομπή Λόγω Tivis η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να αναφερθεί στην επιστροφή του Πέτρου στον Alpha και να μιλήσει για το καλοκαίρι που πέρασε και είχαν συζητήσει για πιθανή μεταξύ τους συνεργασία.

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη χαρά της για τη συνεργασία του Κωστόπουλου με το κανάλι,ενώ παραδέχτηκε πως η αρχική της σκέψη για την εκπομπή Λόγω Tivis, ήταν να την κάνει μαζί με τον Πέτρο. Όπως είπε και η ίδια, ο Πέτρος είναι πολύ ικανός στο κομμάτι της συνέντευξης και λείπει από το τηλεοπτικό τοπίο, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να συνεργαστούν στο μέλλον.

«Η αλήθεια είναι ότι ακούγοντας το πρωί - και για να το λέει ο Δήμος Βερύκιος ισχύει και έχει μια τεράστια δόση αλήθειας - σκέφτηκα ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι μετρ σε αυτό που κάνει και η επιστροφή του, ειδικά στο βράδυ θα είναι ξεχωριστή». Δείτε όλα όσα είπε η Κατερίνα και η ομάδα της για την επιστροφή του Πέτρου Κωστόπουλου στον Alpha.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.