Η Solveig Mork Hansen ξέρει να δίνει το καλύτερο preview του στήθους της

Τετάρτη, 20 Ιανουάριος, 2016 15:12 μμ
Όπως στις ταινίες έχουμε τα trailer που μας δείχνουν το καλύτερο κομμάτι, ώστε να προσελκύσουν κόσμο, έτσι και η Solveig Mork Hansen με το στήθος της.
Η Solveig Mork Hansen ξέρει να δίνει το καλύτερο preview του στήθους της

Τα trailer είναι το τυράκι που σου δίνουν οι ταινίες και οι παραγωγοί τους, ώστε να σου υπενθυμίσουν την ύπαρξη τους και να σε ιντριγκάρουν τόσο όσο. Ούτε να σου δείξουν το βασικό τους κομμάτι, αλλά ούτε να σου δώσουν την εντύπωση ότι θα είναι μια ξενέρα. Η Solveig Mork Hansen δεν είναι ταινία, αλλά ένα μοντέλο που παίζει πολύ σωστά με αυτούς τους όρους που αναφέραμε.

Στη νέα της φωτογράφιση για τον Tyrel Kandel, η Solveig Mork Hansen δίνει ένα preview από το στήθος της. Ο τρόπος που το δείχνει - με underboob - και το σημείο που αποκαλύπτει είναι ένα trailer από τα καλύτερα που θα δεις. Το καλύτερο «μοντάζ».

Η Δανή με τα μελαγχολικά μάτια και την σφοδρή γοητεία στέκεται σε ένα τοίχο φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι και ένα τζιν παντελόνι. Με το ένα της χέρι ανεβάζει το μπλουζάκι ως το σημείο που θα φανεί το κάτω μέρος του στήθους της και αυτός ακριβώς είναι ο καλύτερος τρόπος να εξάψεις την φαντασία του άντρα. Στη συνέχεια μένει εντελώς τόπλες, αλλά με τα χέρια της να καλύπτουν το στήθος. Δεν γνωρίζουμε αν θα δείξει ποτέ όλη την «ταινία», αλλά και αυτό μόνο μοιάζει αρκετό. Ή μήπως όχι;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.