40 φωτογραφίες διασήμων από το σχολείο: Οι αγνώριστοι και οι «ίδιοι»

Τρίτη, 19 Ιανουάριος, 2016 17:37 μμ
Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί για διάσημους καλλιτέχνες πως ήταν στα νιάτα τους. Στις φωτογραφίες θα δείτε αρκετούς από αυτούς, νέους και παλιούς.
40 φωτογραφίες διασήμων από το σχολείο: Οι αγνώριστοι και οι «ίδιοι»

Υπάρχουν οι ηθοποιοί που ξεκίνησαν από μικρά παιδιά την πορεία τους και τους μάθαμε από νωρίς. Υπάρχουν όμως και αυτοί που βγήκαν μεγάλοι στο κλαρί και μας δημιούργησαν την μεγάλη απορία για το πως θα ήταν στα νιάτα τους κι αν ήταν από μικροί τόσο αεράτοι και εξοικειωμένοι με το να τραβούν τα φώτα πάνω τους και να γίνονται το κέντρο της προσοχής, να βγάζουν φωτογραφίες και όλα τα συναφή.

Το Vulture έφτιαξε μια γκάλερι με φωτογραφίες 67 διασήμων από την εποχή που πήγαιναν σχολείο και όταν είδαμε μερικούς από αυτούς πάθαμε ένα κοκομπλόκο. Στις φωτογραφίες του Splash υπάρχουν ηθοποιοί, τραγουδιστές, καλλιτέχνες εν γένει, της παλιάς και της νέας φρουράς, όπως Madonna, Louis CK, Sean Penn, Chaning Tatum, Eva Longoria, Eva Mendes, Pamela Anderson, Anne Hathaway, Amy Poehler, Zac Efron και άλλοι.

Από τους 40 που βάλαμε στη λίστα, άλλοι δείχνουν ότι από μικροί είχαν το attitude και πρέπει να είχαν τη θέση του δημοφιλούς παιδιού της τάξης (εσένα κοιτάμε Amy Adams), άλλοι ήταν ασχημόπαπα και έγιναν κύκνοι (ναι Sean Penn για σένα το λέμε), άλλοι είχαν μαλλιά και τώρα δεν έχουν, ενώ υπάρχει και η Iggy Azalea, που είναι μια κατηγορία μόνη της μιας και στο yearbook του λυκείου της αναγράφεται ως Amethyst Kelly, δηλαδή Αμέθυστη και αναρωτιόμαστε γιατί την αντιπαθούσαν οι γονείς της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.