Όλγα Κεφαλογιάννη: Γύρισε στις ρίζες της φορώντας κρητική φορεσιά

Τρίτη, 19 Ιανουάριος, 2016 15:17 μμ
Έχουμε συνηθίσει να ασχολούμαστε με τα ντεκολτέ και τις εν γένει σέξι εμφανίσεις της, αλλά αυτή τη φορά η Όλγα Κεφαλογιάννη κάνει την ανατροπή.
Όλγα Κεφαλογιάννη: Γύρισε στις ρίζες της φορώντας κρητική φορεσιά

Η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι μία από τις γυναίκες πολιτικούς που έχουν οδηγήσει την πολιτική σε μια πιο celebrity culture εκδοχή και έχουν αναγκάσει τα media να αντιμετωπίζουν τον πολιτικό κόσμο περισσότερο παραπολιτικά, παρά στο καθαρό πεδίο της άσκησης πολιτικής. Κι αυτό αρέσει στον κόσμο. Η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι από τις πιο αγαπητές στο κοινό και ιδίως στους άντρες.

Οι λόγοι είναι προφανείς και η ίδια η βουλευτής έχει φροντίσει με αρκετές εμφανίσεις της στο παρελθόν να ενισχύσει τον μύθο της. Πότε τα ντεκολτέ της, πότε οι φούστες με σκίσιμο, αλλά σχεδόν πάντα το σέξι βλέμμα της, αποτελούν πρόσφορο έδαφος για να αναδείξουν τα μέσα τα προσόντα της. Αυτή τη φορά όμως η Όλγα Κεφαλογιάννη κάνει την ανατροπή και γυρίζει πίσω στις κρητικές ρίζες της.

Για την συμπλήρωση 150 χρόνων από το ολοκαύτωμα της Μονής Αρκαδίου στο Ρέθυμνο, ο Σύλλογος Ρεθυμνίων Αττικής «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ» έφτιαξε ένα ημερολόγιο και ζήτησε από την βουλευτή να ποζάρει με παραδοσιακή κρητική φορεσιά μαζί με άλλες γυναίκες κι εκείνη φυσικά το έκανε με μεγάλη ευχαρίστηση. Η βουλευτής βρίσκεται στο δεύτερο μέρος του ημερολογίου, αντιπροσωπεύοντας έναν μήνα του έτους και την «συνοδεύει» μια μαντινάδα που σχετίζεται με το Αρκάδι, ενώ το πρώτο μέρος του ημερολογίου περιλαμβάνει μία σειρά κειμένων και ποιημάτων που αναφέρονται είτε στην ονομασία της Μονής, είτε στην ιστορική στιγμή του ολοκαυτώματος.

118690-265184

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.