Η Sara Jean Underwood είναι δύναμη πυρός στο Instagram

Τρίτη, 19 Ιανουάριος, 2016 14:21 μμ
Το επώνυμο της μας παραπέμπει στον πιο αδίστακτο χαρακτήρα που γνωρίσαμε: τον Frank Underwood. Όμως η Sara Jean Underwood είναι πιο επικίνδυνη.

sara-jean-underwood-1

Το House of Cards είναι αναμφίβολα μία από τις κορυφαίες σειρές παγκοσμίως. Ο Frank Underwood είναι ένας χαρακτήρας, που παρά την πολύ σκοτεινή του πλευρά και την αθέμιτη δίψα του για εξουσία, εμπνέει ανθρώπους και έχει μια φιλοσοφία ζωής που αξίζει να την μιμηθείς. Χωρίς βέβαια να σκοτώνεις. Όμως ακόμα και ο Frank Underwood δεν θα τα έβγαζε πέρα αν βρισκόταν μπροστά του η Sara Jean Underwood.

Είναι το δίχως άλλο πολύ πιο επικίνδυνη, πρωτίστως γιατί είναι στην πραγματική ζωή και όχι ένας fictional χαρακτήρας, αλλά πολύ περισσότερο γιατί διαθέτει ένα από τα δύο-τρία καλύτερα οπίσθια που θα δεις στο Instagram. Και όχι μόνο.

Η Sara Jean Underwood γνωρίζει πολύ καλά ότι η δύναμη πυρός της βρίσκεται σε εκείνο το σημείο, γι΄αυτό σε κάθε φωτογραφία της φροντίζει να δίνει ένα καλό δώρο στους ακόλουθους της. Και συνήθως δεν είναι απλά καλό, αλλά το καλύτερο καύσιμο για να συνεχίσει την μέρα του κάθε άντρας. Τις περισσότερες φορές είναι με στρινγκ εσώρουχο ή μαγιό, οπότε η Sara Jean Underwood δεν είναι από αυτές που το παίζουν «τραβάτε με κι ας κλαίω», δεν παίρνει ημίμετρα. Είναι all or nothing.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.