Η απάντηση της Τζένης Μπαλατσινού στην αιχμηρή κριτική που δέχθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα

Κυριακή, 17 Ιανουάριος, 2016 16:08 μμ
Οι δηλώσεις της παρουσιάστριας του Mega που παρερμηνεύτηκαν στον αέρα του "Πρωινού"
Η απάντηση της Τζένης Μπαλατσινού στην αιχμηρή κριτική που δέχθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα

Στην σκληρή κριτική που της έκανε μέσα από το «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να απαντήσει η Τζένη Μπαλατσινού. Ο παρουσιαστής του Ant1 μίλησε για τον γάμο της με τον Πέτρο Κοστώπουλο τονίζοντας μάλιστα πως ο επί χρόνια σύντροφος της την βοήθησε να κάνει καριέρα στην τηλεόραση, πράγμα που δεν ισχύει, καθώς η Τζένη Μπαλατσινού είχε εμπλουτίσει το τηλεοπτικό της βιογραφικό και πριν. Η παρουσιάστρια του Jenny Jenny θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα δίνει την δική της απάντηση στο TV Έθνος.

"Λίγο πριν σταματήσω για να κάνω οικογένεια, έκανα δύο εκπομπές ταυτόχρονα στο Star Channel. Ένα καθημερινό μαγκαζίνο και μια εβδομαδιαία εκπομπή μόδας με σκηνοθέτη τον Πάνο Κούτρα. Στη συνέχεια πέρασα από το σχολείο Ρούλα Κορομηλά στο "bravissimo", όπου εκεί είχα τη δυνατότητα να κάνω συνεντεύξεις, ενώ αργότερα και ενώ ήμουν έγκυος στην Αμαλία, είχα εβδομαδιαία εκπομπή στο Mega. Πού θέλω να καταλήξω; Πως αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι κάποιοι είναι πολύ μικρότεροί μου (γέλια) και δεν θυμούνται αν έχω προϋπάρξει του γάμου μου. Είναι δυνατόν να μιλήσω για το Πέτρο έχοντας τη διάθεση ή την πρόθεση να τον υποβαθμίσω; Και από που και ως που μια εκπομπή μαγειρικής θεωρείται υποβάθμιση; Ποιος το λέει αυτό;" δήλωσε χαρακτηριστικά. Όσο αφορά τώρα την ευχή της για τον πρώην σύζυγο της να κάνει εκπομπή μαγειρικής, ο Γιώργος Λιάγκας ενοχλήθηκε και με αυτό.

Η Τζένη Μπαλάτσινού τόνισε για άλλη μια φορά τις εκπληκτικές ικανότητες του πρώην συζύγου της στην κουζίνα, ενώ δεν παρέλειψε να ξεκαθαρίσει τις δηλώσεις της που παρεξηγήθηκαν δίχως λόγο: "Ο Πέτρος είναι εκπληκτικός μάγειρας κι αν παρουσίαζε με τον δικό του ανατρεπτικό και μοναδικό τρόπο μια εκπομπή μαγειρικής, είμαι σίγουρη πως θα έκανε μεγάλη επιτυχία, όπως έκανε και με το late night, το οποίο μέχρι εκείνη τη στιγμή πολλοί είχαν επιχειρήσει, όμως, μόνο ο Πέτρος κατάφερε να το υποστηρίξει με επιτυχία. Ο Πέτρος ό,τι και να κάνει θα το κάνει καλά! Δηλαδή, ένας άνθρωπος που έκανε δελτίο ειδήσεων είναι υποβιβασμός να κάνει σήμερα πρωινό; Μια χαρά το κάνει και μπράβο του που μπορεί και διεκπεραιώνει πολλούς ρόλους με επιτυχία. Το θέμα δεν είναι τι κάνεις, αλλά τι "γυαλιά" φοράς για να κοιτάς τη ζωή και τι αυτιά έχεις για να ακούς και να ερμηνεύεις", είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.