Με την Hope Beel θα χάσεις κάθε ελπίδα να παραμείνεις εχέφρων

Σάββατο, 16 Ιανουάριος, 2016 15:53 μμ
Περίμενες ότι το Σαββατοκύριακο θα ήταν ξέγνοιαστο, αλλά ο Θεός γέλασε μαζί σου και γι΄αυτό εμφάνισε την Hope Beel στην οθόνη μας. Κι εμείς στην δική σου.
Με την Hope Beel θα χάσεις κάθε ελπίδα να παραμείνεις εχέφρων

Το όνομα της σημαίνει ελπίδα. Όμως το παρουσιαστικό της είναι το άκρον άωτον. Έχει το όνομα αλλά όχι τη χάρη. Όχι τη συγκεκριμένη χάρη. Γιατί από χάρες είναι εμβριθής. Η Hope Beel έχει ένα combo που σπάνια τον συναντάει κανείς. Είναι πανύψηλη, είναι μελαχρινή, είναι φουλ γυμνασμένη και εννοείται πως έχει τον τρόπο της να σε κάνει να χάνεις κάθε ελπίδα και να βρίσκεσαι σε απόγνωση. Απόγνωση γιατί την βλέπεις μόνο μέσω οθόνης και δεν υπάρχει παραπέρα.

Η Hope Beel έχει παραπάνω από όσα θα σκεφτόσουν ότι θες. Τόσο που αυτή η πληθώρα επιλογών σε κάνει να σκέφτεσαι ότι δεν θα μπορείς να την διαχειριστείς. Και καλά σκέφτεσαι. Ιδίως αν δεν είσαι πολύ φίλος της γυμναστικής μιας και η Hope Beel είναι φανατική, περήφανη για το τούμπανο κορμί της και δεν θα ησυχάσει αν δε σε βάλει και σένα στο ίδιο σκεπτικό.

Στο Instagram αναρτά διαρκώς φωτογραφίες με την διατροφή της, τους κοιλιακούς και τα μπράτσα της, αλλά τα καλύτερα δεν θα μπορούσαν να είναι άλλα από τα ολόγυμνα πορτραίτα της, όπου αντικρύζεις πόδια, οπίσθια και στήθος που είναι και ευμεγέθη και σφιχτά όσο δεν πάει. Οπότε ξαναγυρνάμε στον τίτλο μας. Καμία ελπίδα να αντέξεις με την Hope Beel, γι΄αυτό δες τις φωτογραφίες με δική σου υπευθυνότητα. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.