Συνατσάκη VS Καινούργιου: «Μόνη της πυροδότησε τις φήμες περί κόντρας»

Σάββατο, 16 Ιανουάριος, 2016 11:34 πμ
Άραγε τι θα απαντήσει η Κατερίνα μετά από όλα αυτά;
Συνατσάκη VS Καινούργιου: «Μόνη της πυροδότησε τις φήμες περί κόντρας»

Αυτή η κόντρα δε λέει να τελειώσει, με τις Μαίρη Συνατσάκη και Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρονται συχνά – πυκνά στο παρελθόν και όσα τις ενόχλησαν.

Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά της Μαίρης να ανοίξει το θέμα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου. Όταν ρωτήθηκε για την «κόντρα» της με την Κατερίνα, η παρουσιάστρια του «Spata Live» θέλησε να τονίσει πως όλα ξεκίνησαν από την Καινούργιου άνευ λόγου και αιτίας!

«Προσωπική διαμάχη με την Κατερίνα Καινούργιου δεν έχω! Συνέβη κάτι πέρσι, που δεν γνωρίζω, όμως λέει η ίδια πως παρεξηγήθηκε με κάτι. Αυτό πυροδότησε τις φήμες. Μόνη της αναφέρθηκε σε αυτό και μόνη της είπε ότι ενοχλήθηκε με κάτι», ανέφερε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Δεν έχουμε μιλήσει, δεν ξέρω με τι ακριβώς μπορεί να ενοχλήθηκε. Δεν μου το είπε ποτέ. Δεν μπορώ να είμαι μέσα στο μυαλό της για να γνωρίζω. Ωστόσο, εγώ δεν έχω κάτι μαζί της. Είναι όλα καλά από την πλευρά μου. Αντιθέτως, θυμάμαι τον εαυτό μου να την υποστηρίζει πολύ συχνά στον αέρα των εκπομπών που ήμουν», δήλωσε όλο νόημα, αφήνοντας να εννοηθεί πως θεωρεί αχαριστία από την πλευρά της Κατερίνας το γεγονός πως εξακολουθεί να δηλώνει ενοχλημένη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.