Τραπουλόχαρτα οι ελπίδες: Έριξε άκυρο στο reunion ο Matthew Perry

Παρασκευή, 15 Ιανουάριος, 2016 14:57 μμ
Δεν κράτησαν παρά 48 ώρες οι ελπίδες μας για να δούμε τα Φιλαράκια all together στον ίδιο χώρο, αφού ο Matthew Perry έριξε άκυρο στο reunion.
Τραπουλόχαρτα οι ελπίδες: Έριξε άκυρο στο reunion ο Matthew Perry

Ο Matthew Perry είναι και επίσημα ο μεγαλύτερος partypooper που υπάρχει, αφού κατάφερε να μας κάνει να ξενερώσουμε την ζωή μας στο άψε-σβήσε. Όταν βγήκε η είδηση ότι προοιωνίζεται reunion από τα Φιλαράκια και ο υπεύθυνος του NBC, όπου θα γίνει ένα δίωρο αφιέρωμα, επιβεβαίωσε ότι έχουν γίνει συζητήσεις και υπάρχουν συμφωνίες, υπήρξε ένα τεράστιο κύμα ενθουσιασμού και χαράς παγκοσμίως.

Εμείς στο toratora.gr, που είμαστε φανατικά Friends-addicts, είχαμε επισημάνει ότι αν είναι να γίνει η ζημιά, τότε ο David Schwimmer aka «Dr. Ross Geller» θα ήταν ο υπαίτιος, μιας και στο παρελθόν ήταν ο μόνος που αρνούνταν να συζητήσει οποιαδήποτε επανένωση και ένα νέο επεισόδιο ή μια ταινία εν πάσει περιπτώσει. Όμως απ΄αλλού το περιμέναμε κι απ΄ αλλού μας ήρθε.

Απ΄ό,τι φαίνεται ο Matthew Perry θα έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις στις 21 Φεβρουαρίου που έχει προγραμματιστεί να γίνει το αφιέρωμα στον σκηνοθέτη James Burrows, που σκηνοθέτησε μεταξύ άλλων και 15 επεισόδια από τα Φιλαράκια. Ο Matthew Perry θα ξεκινήσει εμφανίσεις στο West End του Λονδίνου με την θεατρική παράσταση End of Longing, ένα έργο που έχει γράψει ο ίδιος, οπότε θα είναι ανέφικτο για τον ίδιο να παρευρεθεί στις ΗΠΑ. Κι εμείς αναρωτιόμαστε: δεν μπορεί να πάρει ένα αεροπλάνο να πάει; Δε γίνεται να μαγνητοσκοπηθεί η φάση;

Κι όχι τίποτα, αλλά οι υπόλοιποι πέντε έχουν ήδη συμφωνήσει, με τον Matt Le Blanc να εκδηλώνει την χαρά του στο Twitter λέγοντας «Θα περάσουμε πολύ καλά».

matt-leblanc-reunion-filarakia-1

Ο J-Man και ο Channy δεν θα βρεθούν ξανά μαζί, για μεγάλη απογοήτευση όλων.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.