Ποιον φιλά στο στόμα η Κατερίνα Παπουτσάκη; (φωτο)

Παρασκευή, 15 Ιανουάριος, 2016 13:18 μμ
Λατρεύει τον άνδρα της και το παιδί της, ωστόσο δεν παραμελεί στιγμή...
Ποιον φιλά στο στόμα η Κατερίνα Παπουτσάκη; (φωτο)

Βιώνει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Η Κατερίνα Παπουτσάκη απολαμβάνει τις οικογενειακές της στιγμές χωρίς φυσικά να παραμελεί την μεγάλη της αγάπη, τον σκύλο της. Ο Ρομπέν είναι το τέταρτο μέλος του σπιτιού, αφού μετά το σύζυγο και τον γιο της η ηθοποιός φροντίζει καθημερινά για εκείνον. Μάλιστα η ίδια θέλησε να εκφράσει την αγάπη της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους στο instagram.
"Πάθος όχι αστεία", έγραψε για λεζάντα. Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι λάτρεις της οικογενείας και των παιδιών. Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο πρωινό του Mega η ίδια αποκάλυψε την επιθυμία της που έχει από πολύ μικρή ηλικία. Αυτή δεν είναι άλλη από το να υιοθετήσει ένα παιδάκι.

"Από πολύ μικρή και από το δημοτικό σκεφτόμουν ότι θέλω να κάνω ένα παιδάκι δικό μου και θα ήθελα να υιοθετήσω άλλο ένα, μα την παναγία στο λέω αλήθεια αυτό. Από την στιγμή που έχω βιώσει την μητρότητα και αυτό είναι μια πολύ σημαντική για την γυναίκα. Υπάρχουν τόσα παιδιά εκεί έξω που είναι μόνα τους και χρειάζονται έναν άνθρωπο", είχε πει χαρακτηριστικά.

papoytsaki6

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.