Να γιατί ο Jimmy Fallon είναι τιτανομέγιστος παρουσιαστής [βίντεο]

Πέμπτη, 14 Ιανουάριος, 2016 14:48 μμ
Έχουμε πολλούς λόγους να υποκλινόμαστε στον Jimmy Fallon και να ξενερώνουμε που δεν είμαστε Αμερικάνοι. Τώρα μας έδωσε ακόμα έναν.
Να γιατί ο Jimmy Fallon είναι τιτανομέγιστος παρουσιαστής [βίντεο]

Μπορεί να μην ζούμε στις ΗΠΑ, μπορεί να έχουμε πληγεί από την ελληνική τηλεόραση και τον επιδερμικό και μπαχαλίστικο τρόπο που αντιλαμβάνονται τα πράγματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε το πραγματικό ταλέντο. Και ο Jimmy Fallon είναι ένας τύπος που έχει κερδίσει με κάθε τρόπο τον σεβασμό και την υπόκλιση μας στην φαντασία και τις ικανότητες του.

Όταν ξεκίνησε ως αντικαταστάτης του Jay Leno κανείς δεν περίμενε ότι θα μας κάνει να τον ξεχάσουμε. Ο Fallon είναι αναμφίβολα στους 3-4 καλύτερους παρουσιαστές παγκοσμίως και στην δική μας λίστα μπαίνει στην πρώτη θέση. Περισσότερο μετά από αυτό που έκανε στο χθεσινοβραδινό σόου του, όπου απέδειξε και πάλι πόση σημασία δίνει στην πρωτοτυπία, το χιουμοριστικό και το ευφυές.

Έχοντας αποδείξει ότι έχει μια καλή φωνή και ότι είναι πολύ καλός στις μιμήσεις, ο Jimmy Fallon συνέδεσε δύο εποχές: έβαλε ρούχα που φορούσε ο Bob Dylan στα νιάτα του, μιμήθηκε τη φωνή του και τραγούδησε το Hotline Bling του Drake στο ύφος που θα το έκανε και ο σπουδαίος καλλιτέχνης. Αυτή άλλωστε είναι μια μίμηση που έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν και την έχει.

Μετά από το βίντεο αναρωτιέσαι ποια εσωτερική ανωμαλία σε κάνει να ανοίγεις το κουμπί της τηλεόρασης για να δεις τις ελληνικές αντιγραφές.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.