Η Natasha Thomsen είναι η αιτία που θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό

Πέμπτη, 14 Ιανουάριος, 2016 13:50 μμ
Το όνομα της είναι Natasha Thomsen και μάλλον εμφανίστηκε μπροστά μας για να ολοκληρώσει το έργο του συνεπώνυμου της, με έναν way better στυλ.
Η Natasha Thomsen είναι η αιτία που θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό

Το επώνυμο της είναι αρκετά επώδυνο για εμάς. Η σκέψη πάει στον αντιπαθέστατο Thomsen που μας έχωνε μειώσεις, φόρους και μέτρα για μια τριετία, οπότε στο άκουσμα και μόνο το φυλλοκάρδι μας άρχισε να τρέμει. Ευτυχώς όμως η Natasha Thomsen δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τον κύριο. Συγγενικά. Γιατί το αποτέλεσμα όταν θα την δεις θα είναι ίδιο, ίσως και σε πολύ μεγαλύτερη ένταση.

Η Natasha είναι γυμνάστρια-μοντέλο, ή τουλάχιστον αυτό φανταζόμαστε αν κρίνουμε από αυτά που μας δείχνει στο Instagram. Το γυμνάστρια απορρέει από τις φωτογραφίες με κολάν γυμναστικής και το μοντέλο από αυτό που θα θέλαμε να είναι σε επαγγελματικό επίπεδο, ώστε να βλέπουμε και φωτογραφίσεις της.

Η αλήθεια είναι όμως ότι το Instagram της είναι παραπάνω από αρκετό. Τόσο που δεν ξέραμε ποια φωτογραφία της να βάλουμε στην αρχή του κειμένου. Η Natasha Thomsen είναι ο ευχάριστος πονοκέφαλος του προπονητή πολλαπλασιασμένος επί 100! Αυτό που παθαίνει χωρίς αμφιβολία όποιος κάνει ένα μικρό scroll down στο προφίλ της είναι εφίδρωση, ταραχή, τρέμουλο. Σε δεύτερο επίπεδο. Γιατί η πρώτη αντίδραση είναι ένα «Πωωωω» που γίνεται όλο και πιο μακρόσυρτο σε κάθε φωτογραφία.

Το στήθος της και τα οπίσθια της είναι στο 90% των περιπτώσεων γυμνά, μιας και τα στρινγκ που φοράει συνήθως δεν μπορούν να θεωρηθούν επ΄ουδενί κάλυμμα.

Αν αντέχεις να δεις περισσότερες φωτογραφίες ανάλογου περιεχομένου, θα τις βρεις εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.