Βγείτε στους δρόμους να πανηγυρίσετε: Έρχεται reunion στα Φιλαράκια

Τετάρτη, 13 Ιανουάριος, 2016 20:18 μμ
Έχει περάσει μια 12ετία από τότε που η κορυφαία sitcom των ΗΠΑ ολοκληρώθηκε, αλλά κάθε τόσο ακούγονται φήμες για τα Φιλαράκια.
Βγείτε στους δρόμους να πανηγυρίσετε: Έρχεται reunion στα Φιλαράκια

Είναι κάτι που το έχουμε ακούσει πολλές φορές στο παρελθόν. Από το 2004 και μετά βγαίνει κάθε λίγο και λιγάκι φήμη, η οποία είναι αποτέλεσμα της επιθυμίας των εκατομμύρια θαυμαστών, παρά κάτι που ειπώθηκε από επίσημα χείλη. Αυτή τη φορά όμως μοιάζει να είναι αληθινό, είναι επίσημο και τα όλα δείχνουν ότι τα Φιλαράκια θα ενωθούν μετά από πάρα πολύ καιρό.

Έχουμε ακούσει για επιστροφή της σειράς. Έχουμε ακούσει για μια ταινία που θα μας δείχνει πως είναι τώρα στην ζωή τους τα Φιλαράκια. Και όχι μόνο.

Σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές έχουμε δει δύο ή τρεις από τους έξι να βρίσκονται στο ίδιο στούντιο ή να βγαίνουν μαζί για φαγητό κ.α. Ποτέ όμως μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει και τα έξι Φιλαράκια μαζί. Ούτε καν σε μια εκδήλωση. Πότε η Courteney Cox με την Aniston, πότε με τον Matthew Perry, πότε ο Matthew Perry με τον LeBlanc, πότε η Kudrow με τον Schwimmer, πότε η Cox με την Aniston και την Kudrow.

Το NBC ετοιμάζει μια σπέσιαλ ημέρα, αφιερωμένη στον σκηνοθέτη James Burrows, που έχει σκηνοθετήσει σειρές όπως το Taxi, το The Bob Newhart Show και το Cheers. Ο Burrows γύρισε πριν λίγες μέρες το χιλιοστό επεισόδιο της τηλεοπτικής του καριέρας (15 από τα οποία ήταν για το Friends) και το NBC για να τον ευχαριστήσει έχει στα πλάνα του, μεταξύ άλλων, να φέρει τα Φιλαράκια μαζί σε ένα δίωρο πρόγραμμα. Ο διευθυντής Robert Greenblatt που έβγαλε την είδηση είπε με επιφυλακτικότητα «ελπίζω και οι έξι τους να βρεθούν στο ίδιο δωμάτιο, την ίδια στιγμή. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να μην γίνει». Ξέρουμε ότι δεν είναι αυτό που θα θέλατε και θα θέλαμε, αλλά από το τίποτα, κάτι είναι κι αυτό. Ελπίζουμε να μην αρνηθεί ο Schwimmer που είναι και ο πιο μοναχικός από τους έξι. Το αφιέρωμα θα προβληθεί στις 21 Φεβρουαρίου, οπότε fingers crossed.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.