Η Μαρία Ηλιάκη είναι full ερωτευμένη: Τα «καυτά» φιλιά της με το σύντροφο της

Τετάρτη, 13 Ιανουάριος, 2016 09:07 πμ
Τα πράγματα φαίνεται πως είναι σοβαρά για την παρουσιάστρια, που πρώτη φορά την βλέπουμε τόσο διαχυτική με σχέση της σε δημόσια έξοδο
Η Μαρία Ηλιάκη είναι full ερωτευμένη: Τα «καυτά» φιλιά της με το σύντροφο της

Τον Γιάννη Πάριο και τη Μελίνα Ασλανίδου πήγαν να δουν, η Μαρία Ηλιάκη και ο σύντροφος της Νεκτάριος Γαλίτης το απόγευμα της Κυριακής.

Το ζευγάρι  πλέον δεν κρύβει τον έρωτα του και τολμά και δημόσιες εμφανίσεις και μάλιστα Τα πράγματα φαίνεται πως είναι σοβαρά για την παρουσιάστρια, που πρώτη φορά την βλέπουμε τόσο διαχυτική με σχέση της.

Ο φωτογραφικός φακός του Οκ απαθανάτισε το ζευγάρι να φιλιέται με πάθος αδιαφορώντας για τον κόσμο γύρω του, ενώ πρόσωπο που βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο τόνισε στο περιοδικό: «Συναντήθηκαν στο ίδιο τραπέζι, όπου διασκέδασαν με μεγάλη παρέα φίλων, χωρίς να αφήνει ο ένας τον άλλον από την αγκαλιά του» , ενώ συμπλήρωσε:

«Δεν σταμάτησαν να μιλούν και να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά. Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο Νεκτάριος ανέβηκε στην πίστα για να χορέψει με τους φίλους του κι εκείνη τον παρακολουθούσε από το τραπέζι».

Η Μαρία Ηλιάκη, φαίνεται πως έχει βρει τον άνθρωπο της, αφού και στο Πρωινό είχε μιλήσει με θαυμασμό για το σύντροφο της: «Τρόμαξα να τον βρω και θα πάω μόνη μου διακοπές;»

Δείτε φωτογραφίες:

iliaki-filia

iliaki-filia2

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.