Γνωστή τηλεπερσόνα παίζει μπιλιάρδο με τις καμπύλες της

Δευτέρα, 11 Ιανουάριος, 2016 20:21 μμ
Τα προσόντα της είναι γνωστά στο Instagram και σε όσους έχει τύχει να αντιληφθούν περί τίνος πρόκειται και για άλλη μια φορά πρωτοτυπεί.
Γνωστή τηλεπερσόνα παίζει μπιλιάρδο με τις καμπύλες της

Κανονικά το όνομα της δεν θα έπρεπε να μας λέει τίποτα. Δεν θα έπρεπε να υπήρχε κάποιος λόγος για να γίνει γνωστή αυτή η κυρία. Όμως η βρετανική τηλεόραση φρόντισε ώστε να της δώσει τον χώρο που χρειάζεται προκειμένου να απασχολεί τα μέσα και να μπορεί κι εκείνη να βγάζει το ψωμί της διατηρούμενη στον αφρό της δευτεράντζας.

Σε κάθε περίπτωση, τα προσόντα της δεν περνούν απαρατήρητα, κι αν δεν είχε κάνει αυτή την τόσο λάθος κίνηση με το κεφάλι της, θα μπορούσες να πεις ότι η πρώην του Wiz Khalifa, η Amber Rose είναι μια πολύ σέξι γυναίκα. Πλέον δεν το λες, όσα λεφτά κι αν σου δώσουν. Δεν μπορείς όμως να παραμερίσεις και τις καμπύλες της που είναι βαρυσήμαντες.

Ιδίως όταν στο προφίλ της στο Instagram δείχνει σχεδόν κάθε μέρα, τα οπίσθια και το στήθος της. Αυτή τη φορά, έβαλε ένα ολόσωμο μαγιό λεοπάρ απόχρωσης, μαύρες γόβες που θυμίζουν κάτι από BDSM, πήρε μια στέκα μπιλιάρδου και άπλωσε το κορμί της πάνω στο τραπέζι, με τα οπίσθια της να καλύπτουν μια μεγάλη επιφάνεια του.

amber-rose-opisthia1-1

amber-rose-opisthia2-1

amber-rose-opisthia-1

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.