Οι καμπύλες της Gracie Finlan είναι για απονομή βραβείου

Δευτέρα, 11 Ιανουάριος, 2016 18:22 μμ
Οι καμπύλες της Gracie Finlan είναι για απονομή βραβείου

Το όνομα της στα αγγλικά σημαίνει Χάρη. Αν διαβαστεί με ιταλική προφορά σημαίνει Ευχαριστώ. Και τα δύο αντικατοπτρίζουν πλήρως όσα βγαίνουν από το στόμα όταν το βλέμμα αντικρύζει το κορμί της. Ιδίως όταν το αντικρύζει με μαγιό στην παραλία. Αλλά αν έπρεπε να καταλήξουμε σε μία από τις δύο ερμηνευτικές επιλογές τότε το Ευχαριστώ θα έβγαινε νικητής. Και δεν θα ακουγόταν μόνο μια φορά.

Η Gracie Finlan είναι γέννημα θρέμμα Βρετανίδα, από το Τσέλσι του Λονδίνου, αλλά εδώ και καιρό έχει αφήσει την πόλη για άλλες πολιτείες, αφού δεν θα μπορούσε να ζει κάπου αλλού εκτός του Μαϊάμι. Όμοιος ομοίω αεί πελάζει λέει το παλιό ρητό και έχει κι εδώ εφαρμογή. Βασικά η Gracie δεν είναι μία από όλες τις κοπέλες που θα βρεις στη Φλόριντα και δη στο Μαϊάμι. Είναι από αυτές τις λίγες που βρίσκονται ένα level παραπάνω.

Αν αμφιβάλλεις γι΄αυτό, μια βόλτα από το προφίλ της στο Instagram αρκεί. Εκεί θα βρεις άπειρες φωτογραφίες, όπου οι καμπύλες της Gracie κυριαρχούν και σε αναγκάζουν να γυρίσεις το βλέμμα στον ουρανό και να πεις «Ευχαριστώ» ή ένα «Well Done». Και δεν είναι απλώς τρομερά οπίσθια και πληθωρικό στήθος. Η Gracie πετάει και κάτι τσιτάτα motivational quotes και το αποτελειώνει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.