Τσιμιτσέλης: Μιλάει για την επιλογή της συντρόφου του στη Μουρμούρα και την αποκαλεί outsider!

Κυριακή, 10 Ιανουάριος, 2016 11:02 πμ
Επρεπε να υπάρχει χημεία μεταξύ τους, και είχε φυσικά ο ίδιος λόγο στην επιλογή!
Τσιμιτσέλης: Μιλάει για την επιλογή της συντρόφου του στη Μουρμούρα και την αποκαλεί outsider!

Λίγες ημέρες πριν το νέο τηλεοπτικό ζευγάρι Γιάννης Τσιμιτσέλης και Δανάη Επιθυμιάδη συστηθούν στο κοινό μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα.

Μετά το… γάμο του Πάνου Βλάχου και της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου και την αποχώρησή τους από το σίριαλ, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Δανάη Επιθυμιάδη θα μας συστηθούν ως το νέο ζευγάρι στην τηλεοπτική σειρά Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε συνέντευξή του στο Τηλέραμα μίλησε για το κάστινγκ που έγινε για να επιλεγεί τελικά ως ντάμα του η Δανάη Επιθυμιάδη και αποκάλυψε ότι ήταν μαραθώνιες οι οντισιέν μέχρι την τελική επιλογή. Πέρασαν περίπου 17 κορίτσια και παρόλο που η Δανάη δεν έχει ξανακάνει τηλεόραση, αποδεικνύεται εξαιρετική. Μάλιστα ο Τσιμιτσέλης είπε «Τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά, δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο που να μπαίνει στο… νόημα τόσο εύκολα και τόσο εύστοχα», ενώ τη χαρακτήρισε ...το outsider!

Τέλος δήλωσε πως εφόσον επρόκειτο για τη δική του...ντάμα, είχε φυσικά κι εκείνος στην τελική επιλογή και έπρεπε να υπάρχει χημεία με την ηθοποιό που θα επέλεγε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...