Ελένη Μενεγάκη: Επέλεξε φόρεμα με φερμουάρ που άνοιγε διαρκώς

Παρασκευή, 8 Ιανουάριος, 2016 17:36 μμ
Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια από τις πιο πληθωρικές παρουσιάστριες παγκοσμίως και όλοι γνωρίζουμε τι επιδιώκει με τα ρούχα που φοράει.
Ελένη Μενεγάκη: Επέλεξε φόρεμα με φερμουάρ που άνοιγε διαρκώς

Δεν μας ξαφνιάζει καθόλου που έκανε τέτοια αποκάλυψη η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της. Πολύ περισσότερο δεν μας ξαφνιάζει που έκανε τη συγκεκριμένη επιλογή, κι ας ήξερε ότι θα αντιμετωπίσει προβλήματα στον αέρα. Αν έχει αποφασίσει να φορέσει κάτι, θα το κάνει κι ας της βγει και σε κακό.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος περιέγραφε το ατύχημα που είχε η Dakota Johnson στα προχθεσινά βραβεία People's Choice Awards, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να πάρει το βραβείο της για τις 50 Αποχρώσεις και το φερμουάρ στο ρούχο της κατέβηκε. Η ίδια δεν είχε κανένα πρόβλημα να το πει στο μικρόφωνο και να κάνει και πλάκα λέγοντας «σιγά το πρόβλημα, εδώ μέσα άλλωστε οι μισοί με έχετε δει γυμνή».

Καθόλου πρόβλημα δεν έχει και η Ελένη Μενεγάκη με ένα προβληματικό ρούχο, μιας και το φόρεμα που έβαλε σήμερα στην εκπομπή είχε πολλά ζητήματα πριν βγει στο στούντιο. «Εμένα ας πούμε σήμερα το ρούχο αυτό, είχα βάλει δυο κοπιτσούλες, ίσαμε 40 φορές την ώρα που καθόμουν στο καμαρίνι το ρούχο αυτό άνοιξε... Λέω θα έρθει καμία να μου το ράψει; Θα κάνει ένα "κλακ" και θα φύγει και θα φύγουμε όλοι μαζί!».

Μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη μίλησε και για το φερμουάρ του Γρηγόρη που έσπασε, ενώ ο Κουτσογιαννόπουλος της είπε για πλάκα «εδώ εμείς δεν έχουμε τέτοια θέματα, όλα τα δεχόμαστε». Και το ερώτημα μένει: αφού το φόρεμα ήταν επίφοβο, γιατί το επέλεξε; Ρητορική ερώτηση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.