«Φωταγωγήθηκε» το Λας Βέγκας με το μπούστο της Charlotte McKinney

Πέμπτη, 7 Ιανουάριος, 2016 17:02 μμ
Στο παρελθόν, η McKinney μας έχει δείξει σε πολλές περιπτώσεις τι να περιμένουμε από εκείνη στις δημόσιες εμφανίσεις. Για άλλη μια φορά επιβεβαίωσε τη φήμη της.
«Φωταγωγήθηκε» το Λας Βέγκας με το μπούστο της Charlotte McKinney

Μπορεί το τελευταίο διάστημα οι φωτογραφίσεις της να έχουν περιοριστεί αρκετά, αλλά η Charlotte McKinney έχει πολλούς τρόπους για να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. Συνήθως θα είναι μια φωτογραφία στο Instagram. Τα καλύτερα όμως έρχονται όταν την βλέπουμε σε δημόσιες εμφανίσεις της, συνήθως καλεσμένη σε ειδικές εκδηλώσεις, όπως τα GQ Awards πριν ένα τρίμηνο ή τα εγκαίνια καζίνο στο Λας Βέγκας.

Το Encore Players Club μπορεί να ήταν ο λόγος που συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου εκεί, αλλά η Charlotte McKinney ήταν η αιτία που όλοι έκατσαν για πολύ ώρα στον χώρο της εκδήλωσης. Το διάσημο μοντέλο έκανε την εμφάνιση του στον χώρο υποδοχής και όλα τα φλας έπεσαν πάνω της. Τόσο, που το Λας Βέγκας, η Πόλη του Φωτός για τις ΗΠΑ, έμοιαζε σκοτεινή πριν να την επισκεφτεί η Charlotte.

Ένα μαύρο φόρεμα, με ιδιαίτερα καυτές λεπτομέρειες ήταν η απλή, αλλά τόσο αποτελεσματική επιλογή της McKinney, αφού στο σημείο των ποδιών υπήρχε ένα μακρύ σκίσιμο που τα άφηνε να ξεπροβάλλουν ολόκληρα. Κι εκεί που λες ότι μια φορά δεν θα ασχοληθεί κανείς με το στήθος της, ανεβάζεις το βλέμμα και στέκεται να παρατηρείς το μπούστο της λες και έχει σταματήσει ο χρόνος.

Χωρίς ίχνος υπερβολής, το στήθος της Charlotte McKinney βρισκόταν σε μια από αυτές τις φορές που λες «Δεν παίζει να υπάρχει τέτοιο στήθος και να είναι αληθινό», από τις φορές που σκέφτεσαι ότι δεν έχεις δει πιο πληθωρικό. Κι ας μην είναι αυτή η αλήθεια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...