Θα είναι τα οπίσθια της Ronda Rousey το cover του Sports Illustrated Swimsuit Issue;

Πέμπτη, 7 Ιανουάριος, 2016 14:07 μμ
Θα είναι τα οπίσθια της Ronda Rousey το cover του Sports Illustrated Swimsuit Issue;

Ο Φεβρουάριος είναι ένας ιδιαίτερος μήνας για τον ανδρικό πληθυσμό. Κάθε χρόνο, αυτό το μήνα, το Sports Illustrated βγάζει το καλύτερο εξώφυλλο του. Το Swimsuit Issue έχει συνήθως ένα μοντέλο - ή και τρία όπως το 2014 - που φωτογραφίζεται με τα μαγιό του καλοκαιριού. Κι όποιο μοντέλο πάρει το πάσο για να βγει στο εξώφυλλο έχει ένα μεγάλο highlight στο βιογραφικό της.

Για το 2016 όμως τα πράγματα μάλλον θα είναι λίγο διαφορετικά. Μετά τη Hannah Davis πέρσι, οι υπεύθυνοι βρήκαν ένα πολύ hot όνομα σε έναν χώρο εκτός μόδας. Στο UFC. Και φυσικά δεν μιλάμε για άλλη από τη Ronda Rousey, το πιο δυνατό κροσέ του αθλήματος, η οποία μπορεί να είχε και την πρώτη της ήττα στο τελείωμα του 2015, αλλά δεν παύει να είναι μια ένοχη φαντασίωση για τον ανδρικό πληθυσμό.

Μια φωτογραφία που ανάρτησε στο προφίλ της στο Instagram η αρχισυντάκτρια του περιοδικού, που δείχνει τη Ronda με το κορμί γυμνό και ζωγραφισμένο ένα μαγιό, έβαλε φωτιά στη φημολογία ότι θα είναι το covergirl της φετινής χρονιάς. Και όχι μόνο.

Έδωσε την ευκαιρία στους χρήστες του reddit να ρίξουν το πρώτο καλό τρολάρισμα της χρονιάς, φτιάχνοντας φωτογραφίες με τα μπογιατισμένα οπίσθια της Ronda σε διάφορες εκδοχές. Άλλες ξεκαρδιστικές, άλλες όχι τόσο αστείες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.