Ο Πάρις Κασιδόκωστας ετοιμάζεται για τις Χρυσές Σφαίρες της Κυριακής

Τρίτη, 5 Ιανουάριος, 2016 15:36 μμ
Ο Πάρις Κασιδόκωστας ετοιμάζεται για τις Χρυσές Σφαίρες της Κυριακής

Στα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη, είχαν ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες και μια μέρα πριν για τα SAG Awards. Στην κατηγορία Best Actress Musical/Comedy, μεταξύ των υποψήφιων είναι και η Lilly Tomlin, η οποία κέρδισε τα εύσημα για την ερμηνεία της στην ταινία Grandma. Αυτό όμως που δεν παρατηρήσαμε τότε είναι ότι το Grandma έχει πίσω του άρωμα ελληνικό.

Ο Πάρις Κασιδόκωστας και ο Τέρι Ντούγκας βρίσκονται πίσω από την ταινία, αφού την παραγωγή ανέλαβε η εταιρεία τους 1821 Media, η οποία αποτελεί ένα από τα πολλά επαγγελματικά πρότζεκτ του γιου της Μαριάννας Λάτση και του Γρηγόρη Κασιδόκωστα. Το Grandma κυκλοφόρησε στις αίθουσες τον περασμένο Αύγουστο και δέχτηκε πολλές καλές κριτικές, κυρίως στα φεστιβάλ που προβλήθηκε, όπως το Toronto Film Festival.

Το Grandma είναι μια ιδιαίτερα καυστική και χιουμοριστική ιστορία, σε σενάριο και σκηνοθεσία Paul Weitz, με την Elle, μια ποιήτρια που είναι αλλεργική στους ανθρώπους και ιδίως στις συγγενικές της σχέσεις, να δέχεται την επίσκεψη της εγγονής της Sage. Ο λόγος της επίσκεψης είναι ότι η Sage θέλει να κάνει έκτρωση χωρίς να το μάθουν οι γονείς της και πρέπει να βρει τα 600 δολάρια που απαιτούνται. Η Elle θα την βοηθήσει στην αναζήτηση των χρημάτων και θα περάσουν μια μέρα μαζί.

Εκτός από το Grandma, η 1821 Media που ιδρύθηκε το 2005, έχει στα άμεσα σχέδια της ένα ακόμα δυνατό κινηματογραφικό χτύπημα, με την ταινία «Jane Got a Gun» με τους Natalie Portman, Joel Edgerton και Ewan McGregor, το οποίο θα προβληθεί παγκοσμίως στις 29 Ιανουαρίου.

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών θα έχει με ένα τρόπο άρωμα ελληνικό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.