Χριστίνα Κολέτσα: Με καυτό μίνι και κλασσικό μπούστο για άλλη μια φορά

Δευτέρα, 4 Ιανουάριος, 2016 20:33 μμ
Χριστίνα Κολέτσα: Με καυτό μίνι και κλασσικό μπούστο για άλλη μια φορά

Τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν πολλά περίεργα πράγματα με την περίπτωση της. Μία ακούγεται πως έχει σχέση με τον Πάρι Κασιδόκωτα, μία με έναν επιχειρηματία στην Θεσσαλονίκη, μία ότι χώρισε με αυτόν. Το πιστό της κοινό, αυτό που τάχθηκε αναφανδόν υπέρ της από όταν ήταν στο Fame Story αναρωτιέται πάντα τι να κάνει η Χριστίνα Κολέτσα κι εκείνη έχει πάντα τις σωστές απαντήσεις.

Από τον περασμένο Οκτώβριο εμφανιζόταν σε νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας, αλλά το βράδυ του Σαββάτου ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις της. Κι επειδή δεν έχουμε όλοι την ευκαιρία να την δούμε live, η Χριστίνα Κολέτσα είπε να μας δείξει το αποχαιρετιστήριο φόρεμα της, καθώς το φοράει και δεν γίναμε περισσότερο σοφότεροι ως προς την ίδια.

Τι εννοούμε; Ότι όσα είχαμε στο μυαλό μας για τη Χριστίνα δεν εμπλουτίστηκαν. Αντιθέτως επιβεβαιώθηκαν πλήρως. Η τραγουδίστρια φορούσε ένα μπρονζέ μίνι φόρεμα, που αποκάλυπτε τα πόδια και τους μηρούς της, ενώ δεν θα μπορούσε να μην έχει το κλασσικό μπούστο που έχει πάντα η Χριστίνα με το πλούσιο στήθος.

christina-koletsa-mini-mpousto-1

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...