Με τη Laci Kay Somers δεν θα είσαι ποτέ πια νηφάλιος

Δευτέρα, 4 Ιανουάριος, 2016 19:24 μμ
Με τη Laci Kay Somers δεν θα είσαι ποτέ πια νηφάλιος

Είναι πολύ λίγα εκείνα τα πράγματα που θα βρεθούν στη ζωή σου, έκοντα άκοντα, τα οποία θα σε οδηγήσουν σε μια μεγιστοποίηση επιθυμίας, θα σε κάνουν να φτάσεις στα όρια των θέλω σου και θα αποφασίσεις να τα κυνηγήσεις no matter what. Σε φτάνουν σε σημείο τρέλας, σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο σου, γιατί θες περισσότερο χρόνο για να καταφέρεις να τα κάνεις δικά σου.

Είναι σαν ένας εθισμός. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερος εθισμός από την Laci Kay Somers. Υπάρχουν κοπέλες που μία στις πέντε φωτογραφίες τους θα είναι ουάου και θα σε ξετρελάνει, αλλά οι άλλες τέσσερις θα είναι απλώς καλές. Με την Laci θα έχεις πέντε στα πέντε. Κάθε φωτογραφία και μια ξεχωριστή δύναμη, ένα διαφορετικό κεφάλαιο, ένα διαφορετικό έρεισμα να σταθείς. Αν το καταφέρεις.

Γιατί με την Laci όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην απώλεια της νηφαλιότητας. Η Laci έχει το πακέτο όλο και σε καλύτερη version από αυτή που θα ήθελες. Ψηλή, με πλούσιο στήθος, οπίσθια γυμνασμένα, σφιχτά και αξιοσέβαστα, με λίγα λόγια γυναίκα που θα πρέπει να είσαι εξωγήινος για να μην την κοιτάς αποχαυνωμένος αν τυχόν βρεθεί μπροστά σου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.