Παραλίγο να "αρπαχτούν" στον αέρα του Πρωινού Σκορδά - Αρναούτογλου

Δευτέρα, 4 Ιανουάριος, 2016 13:45 μμ
Πήγε καλεσμένος και λίγο έλειψε να ξεσπάσει καυγάς μεταξύ του Γρηγόρη και της Φαίης...
Παραλίγο να "αρπαχτούν" στον αέρα του Πρωινού  Σκορδά - Αρναούτογλου

Σήμερα το πρωί, καλεσμένος του Πρωινού, βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και όπως ήταν αναμενόμενο, η κουβέντα είχε πολύ από τηλεοπτικό ρεπορτάζ, αλλά και δηλώσεις του Γρηγόρη για τα όσα ακούγονται για τον ίδιο το τελευταίο διάστημα και κυρίως μετά την έναρξη της βραδινής του εκπομπής, The 2night show.

Ο Γιώργος και η Φαίη δε θα μπορούσαν να παραλείψουν να ρωτήσουν τον Γρηγόρη για τα σχόλια που δέχεται από τους τηλεκριτικούς και κυρίως από την Ντέπυ Γκολεμά, ενώ ο παρουσιαστής για ακόμα μια φορά παραδέχτηκε πως δεν τον ενοχλεί η κριτική,αλλά η εμμονή κάποιων ανθρώπων να βρίσκουν μόνο τα αρνητικά και χτυπάνε αλύπητα.

Όταν κάποια στιγμή ο Γρηγόρης είπε πως πλέον έφτασε η ώρα να σταματήσουμε στην Ελλάδα ο ένας να κράζει τον άλλο και να μην υπάρχει η εμμονή που υπάρχει στο τηλεοπτικό τοπίο,αναφέροντας πως στο εξωτερικό δεν είναι έτσι σκληρά τα πράγματα,η Φαίη πήγε να δικαιολογήσει τους ανθρώπους της τηλεόρασης λέγοντας ότι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.

Τότε ο Γρηγόρης εμφανώς ενοχλημένος της είπε: "Εσύ είσαι πάντα καλή, δε θες να σπάσεις αυγά με κανέναν" ενώ η Φαίη αμέσως τσίμπησε και απάντησε  "Αν θες να σπάσω τα αυγά μαζί σου, τα σπάω και τώρα"! Δείτε το περιστατικό και την αντίδραση του Λιάγκα

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.