Εύα Λάσκαρη: Με μίνι -«ό,τι έχει απομείνει» έκανε τηλεοπτικό ποδαρικό για το 2016

Σάββατο, 2 Ιανουάριος, 2016 19:02 μμ
Εύα Λάσκαρη: Με μίνι -«ό,τι έχει απομείνει» έκανε τηλεοπτικό ποδαρικό για το 2016

Πριν από ένα χρόνο και κάτι ημέρες θα έβγαινε μια για πάντα από τον κόσμο των σέξι ελεύθερων γυναικών και θα γινόταν κάτι καλύτερο από αυτό. Η Εύα Λάσκαρη έγινε σημαίνον κορμί και πρόσωπο της μόδας και των γυμνών εξωφύλλων, μας χάρισε μια ολόγυμνη εμφάνιση σε θεατρική παράσταση που συμμετείχε, αλλά εδώ και ένα χρόνο είναι η πιο ηγετική παρουσία στην κατηγορία milf.

Ένα από τα 4-5 πιο πληθωρικά κορμιά στο χώρο της μόδας, η Εύα Λάσκαρη, έκανε τηλεοπτικό ποδαρικό για το 2016 καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show, και με την εμφάνιση της επανέφερε πολλές θύμησες στο μυαλό των ανδρών. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Το στήθος της, τα οπίσθια της, την κορμοστασιά της ή το σέξι πρόσωπο της.

Όλα αυτά τα έβαλε σε πρώτο πλάνο η Εύα, που με την επιλογή της ενδυμασίας της άναψε φωτιές. Βασικά ήταν ο ορισμός του «τι λες τώρα...;». Ένα μαύρο φόρεμα, που θα το έλεγες μίνι αν είχε καμιά δεκαριά εκατοστά παραπάνω άφησε τα πόδια της να κάνουν θραύση στο γυαλί, ενώ το σκίσιμο στην περιοχή λίγο κάτω από τη μέση, βοηθούσε ακόμα περισσότερο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.