Η Solveig Mork Hansen είναι το σιγανό ποταμάκι που πρέπει να προσέχεις

Πέμπτη, 31 Δεκέμβριος, 2015 12:41 μμ
Η Solveig Mork Hansen είναι το σιγανό ποταμάκι που πρέπει να προσέχεις

Ο θυμόσοφος λαός έχει πολλές παροιμοίες και ρητά για την περίπτωση της. Αυτή όμως που ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση της Solveig Mork Hansen είναι το «Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι». Γιατί η Solveig έρχεται πάντα εκεί που δεν το περιμένεις και με τον τρόπο της καταφέρνει να σε ακινητοποιήσει, να σε παραλύσει μέχρι να πάρει αυτό που θέλει και στη συνέχεια σε αφήνει να στέκεσαι σα χαμένος, συνειδητοποιώντας τι έχει συμβεί.

Ο χαρακτηρισμός αυτός της αποδίδεται για ποικίλους λόγους. Ο βασικότερος είναι ότι το παρουσιαστικό της δεν σε προδιαθέτει για κάτι τόσο μοιραίο. Είναι 20 χρονών από τη Δανία, με ένα girly face, που το βλέπεις και νιώθεις την ηρεμία και την ασφάλεια της νεότητας. Εκείνη είναι όμως η στιγμή που η Solveig σε έχει αφοπλίσει χωρίς καν να το καταλάβεις και βάζει μπρος στα όπλα που δεν περίμενες ότι θα έχει.

Εκτός από το τρομερό της κορμί, η Solveig έχει και απρόσμενα εντυπωσιακό στήθος και μας το δείχνει μέσες άκρες στην φωτογράφιση της για την World Swimsuit, γονατισμένη στην άμμο και με βλέμμα διάχυτο από διάθεση αποπλάνησης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.