Οι πιο κουλές viral selfies του 2015: Φυσικά και δεν απουσιάζει η Kim Kardashian

Πέμπτη, 31 Δεκέμβριος, 2015 11:44 πμ
Οι πιο κουλές viral selfies του 2015: Φυσικά και δεν απουσιάζει η Kim Kardashian

Από τη στιγμή που η selfie φωτογραφία μπήκε στη ζωή μας, το τέλος κάθε χρονιάς επιβάλλει να γίνεται ένα αφιέρωμα στις φωτογραφίες εκείνες που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κατάφεραν να γίνουν viral στο διαδίκτυο και να προκαλέσουν ποικίλα σχόλια, ως επί το πλείστον χιουμοριστικά.

Η λέξη selfie είναι συνυφασμένη με την οικογένεια Kardashian, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει κάποιο μέλος από τη λίστα με τις πιο παράξενες και ιδιαίτερες selfies του 2015. Και παρόλο που η Kim δεν είχε τόσο έντονη λειτουργία στο έτος που τελειώνει, κατάφερε να βρει διπλή εκπροσώπηση. Η μία είναι φυσικά για την ολόγυμνη selfie που ανάρτησε σε Instagram και Facebook για να απαντήσει σε όσους λένε ότι είναι πολύ παχιά και δεν πρέπει να ντύνεται ανάλαφρα και η άλλη είναι η φωτογραφία με την Hilary Clinton και τον σύζυγο Kanye, της οποίας είναι δεδηλωμένοι υποστηρικτές.

Στις 20 φωτογραφίες που μπαίνουν στη λίστα υπάρχουν και κάποιες που πραγματικά δεν βγάζουν νόημα και κάποιες που τα ζώα δείχνουν ότι δεν απέχουν και πολύ από εμάς στον ναρκισσισμό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.