Το μαγιό της Rita Ora συρρικνώνεται επικίνδυνα και αποκαλύπτει τα κρυφά τατουάζ

Πέμπτη, 31 Δεκέμβριος, 2015 11:07 πμ
Το μαγιό της Rita Ora συρρικνώνεται επικίνδυνα και αποκαλύπτει τα κρυφά τατουάζ

Την ώρα που εμείς υποδεχτήκαμε για τα καλά το κρύο που τσακίζει κόκαλα και αναμένουμε και τις πρώτες νιφάδες, η Rita Ora την περνάει φίνα στη Φλόριντα και πιο συγκεκριμένα στο Μαϊάμι, όπου ο καιρός είναι πάντα ιδανικός για βουτιές στη θάλασσα και θα υποδεχτεί το νέο έτος με πλατσουρίσματα. Το ζήτημα είναι ότι με την παρουσία της και μόνο προκαλεί πολλούς να γεμίσουν τις παραλίες και να την ακολουθήσουν μέχρι τα βαθιά.

Εννοείται πως μια κοπέλα σαν τη Rita Ora, που μέσα στο 2015 μας έδειξε καμιά εικοσαριά φορές το στήθος της, δεν θα επέλεγε μαγιό που να έχουν μια επιφάνεια και ένα εύρος, αλλά θα έκανε πιο λιτές επιλογές. Μετά το ολόσωμο με κοψίματα που έβγαζε το στήθος της φάτσα φόρα, ήρθε η σειρά για το μαύρο με βούλες μπικίνι της να κάνει μεγάλες ζημιές στα παρευρισκόμενα μάτια των λουόμενων.

Κι αυτό γιατί το κάτω μέρος του ήταν αρκετά μικρό στη μπροστινή πλευρά με αποτέλεσμα όταν βγήκε από το νερό να έχει συρρικνωθεί και να είναι ένα βήμα πριν κάνει μεγάλες αποκαλύψεις. Κι έτσι όμως δεν έμεινε κανείς παραπονεμένος, αφού η Rita που το τραβούσε κιόλας προς τα πάνω, ήθελε να δείξει το τατουάζ-αστέρι που έχει ακριβώς δίπλα στην επίμαχη περιοχή. Είδαν όλοι αστεράκια με την κυριολεκτική έννοια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...