Η Chantel Zales είναι η βασίλισσα των juicy selfies με προσόντα που δεν περνούν απαρατήρητα

Τετάρτη, 30 Δεκέμβριος, 2015 14:36 μμ
Η Chantel Zales είναι η βασίλισσα των juicy selfies με προσόντα που δεν περνούν απαρατήρητα

Από την ημέρα που το Instagram εγκαθιδρύθηκε έγινε της μόδας η λέξη selfie. Μάλιστα, ήταν η πιο δημοφιλής λέξη σε παγκόσμιο επίπεδο για το 2013. Από τότε άρχισαν να βγαίνουν παραλλαγές. Η belfie ήταν η selfie που κέντραρε στα οπίσθια. Βγήκαν και άλλα τέτοια. Τώρα παίρνουμε τα ηνία και με τη δύναμη που μας δίνει η ελευθερία του λόγου θα εισάγουμε έναν καινούργιο όρο.

Τα juicy selfies είναι οι selfies που το περιεχόμενο τους είναι κοπέλες πληθωρικές, που τα έχουν όλα σε αφθονία, αλλά όχι με τον υπερβολικό τρόπο και ούτε αντιαισθητικές. Πρώτα και κύρια μιλάμε για πλούσιο στήθος και οπίσθια που είναι γυμνασμένα. Οπότε βάσει όλης αυτής της μακριάς εισαγωγής, μπορούμε κάλλιστα να αποδώσουμε τον τίτλο της βασίλισσας του Juicy Selfie στην Chantel Zales.

Η Chantel είναι ένας ξανθός πειρασμός και το κορμί της γεμίζει όσο δεν πάει την κάμερα. Ου μην και την ξεχειλώνει. Αγαπημένα της σημεία για να μας δείξει τα προσόντα της είναι ο καθρέφτης στο δωμάτιο της και ο καθρέφτης στο μπάνιο, όπου ποζάρει είτε με μαύρα και κόκκινα εσώρουχα είτε με κολάν και σορτσάκι, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στα οπίσθια της, μιας και το στήθος της κινείται αυτόνομα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.