Τζώνυ Καλημέρης-Ανθή Σαλαγκούδη: Η επανασύνδεση και το ταξίδι στο Παρίσι

Τετάρτη, 30 Δεκέμβριος, 2015 11:24 πμ
Ρομαντική απόδραση για τον γκουρού της τηλεόρασης με την όμορφη δημοσιογράφο
Τζώνυ Καλημέρης-Ανθή Σαλαγκούδη: Η επανασύνδεση και το ταξίδι στο Παρίσι

Πρόκειται για το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ, όμως η σχέση τους μετράει μερικούς μήνες, ένα χωρισμό και μια επανασύνδεση.

Κανείς απο τους δυο τους, βέβαια,  δεν επιβεβαίωσε τη σχέση τους, ωστόσο οι φωτογραφίες με τα τρυφερά τους τετ α τετ αποδεικνύουν ότι ο Τζώνυ Καλημέρης και η Ανθή Σαλαγκούδη είναι κι επίσημα ζευγάρι.

Το τελευταίο διάστημα είναι γεγονός ότι τα δημοσιεύματα καταλόγιζαν στον Τζώνυ Καλημέρη διάφορες συντρόφους, όπως τη Δήμητρα Ματσούκα  και τη Φανή Χαλκιά, αλλά τελικά την καρδιά του έχει κλέψει η όμορφη δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη.

Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ τους συνέλαβε την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο πριν αναχωρήσουν για το ταξλιδι τους στο Παρίσι.

«Ήταν διαχυτικοί μεταξύ τους και εκείνη έδειχνε πολύ ερωτευμένη» περιγράφει πηγή στο περιοδικό.
«Η γνωριμία τους κρατά από το 2012, τότε που ο Τζώνη Καλημέρης ήταν πρόεδρος της ΕΡΤ και η δημοσιογράφος παρουσίαζε εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση. Ωστόσο, ήρθαν κοντά αρκετό καιρό μετά τη συνεργασία τους. Είναι μαζί από το Πάσχα του 2015» λέει η ίδια πηγή.

Βέβαια, το ζευγάρι μπορεί να είναι μαζί από το Πάσχα του 2015, όμως για κάποιους μήνες διέκοψε τη σχέση τους, για να έρθει η επανασύνδεση τους που τους βρίσκει πιο ερωτευμένους από ποτέ.

kalimeris-salagkoudi

kalimeris-salagkoudi2

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.