Δεν υπάρχει εσώρουχο που να φορέσει η Ambrosio και να μην είναι ακαταμάχητη

Τρίτη, 29 Δεκέμβριος, 2015 15:06 μμ
Δεν υπάρχει εσώρουχο που να φορέσει η Ambrosio και να μην είναι ακαταμάχητη

Στα περισσότερα μοντέλα, αυτό που παρατηρεί πρώτα το μάτι, η μηχανική του κίνηση, στοχεύει στα πόδια και τα οπίσθια. Είναι τα δύο σημεία για τα οποία φημίζονται και τα οποία έχουν σε τέλειες αναλογίες και σε αφθονία. Όμως με την Alessandra Ambrosio δεν ισχύει μόνο αυτό.

Η 34χρονη Βραζιλιάνα βρίσκεται σε μια φάση ζωής που σιγά σιγά θα αποχαιρετήσει τις πασαρέλες. Δεν ήταν όμως αυτό το πεδίο δόξης της. Περισσότερο ήταν τα εξώφυλλα, οι φωτογραφίσεις και σε κάποιο βαθμό και οι σέξι παρουσίες της σε παραλίες και κοσμικές εκδηλώσεις. Κι αυτό, ευτυχώς για το κοινό της θα κρατήσει αρκετά χρόνια ακόμα.

Ξεφύγαμε όμως. Για να γυρίσουμε σε αυτό που αναφέραμε παραπάνω, εκείνο που έχει παραπάνω η Alessandra σε σχέση με αρκετές συναδέλφους της είναι το στήθος της. Δεν είναι ούτε πολύ πληθωρικό, ούτε αδιάφορο. Είναι στην ιδανική αναλογία και φροντίζει και η ίδια να το τονώνει σε κάθε περίσταση.

Αυτή τη φορά ήταν η φωτογράφιση για το περιοδικό CoverGirl, όπου έβαλε κάθε τύπο εσωρούχου και δεν υπήρχε ούτε ένα από αυτά που να εμποδίζει, έστω και λίγο, την ακαταμάχητη γοητεία της να καλπάσει. Με σουτιέν, με μπουστάκι, με στράπλες, σε όλες τις περιπτώσεις το στήθος της ήταν αποστομωτικό και το βλέμμα της κλασσικό, βραζιλιάνικο βλέμμα Alessandra Ambrosio.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.