Η Rihanna επέστρεψε στα Μπαρμπέιντος και το στήθος της ήταν πάλι «ανάλαφρο»

Δευτέρα, 28 Δεκέμβριος, 2015 20:23 μμ
Η Rihanna επέστρεψε στα Μπαρμπέιντος και το στήθος της ήταν πάλι «ανάλαφρο»

Πριν λίγες μέρες βγήκε στο φως η μεγάλη της κόντρα, under the table που λένε και στο Αμέρικα, με τη Rita Ora, και κάποιες κινήσεις της που σίγουρα δεν χαρακτηρίζονται και πολύ συναδελφικές-επαγγελματικές. Είναι πάντως δεδομένο από αυτές ότι η Rihanna δεν συμπαθεί και πολύ κορίτσια σαν τη Rita Ora και όλες τις άλλες τραγουδίστριες που πουλάνε σήμερα στις ΗΠΑ.

Όσο εμείς ασχολούμαστε με αυτά, η Rihanna είπε να χαρεί τα 25 εκατομμύρια που πήρε από τη Samsung για να την διαφημίζει και να πάει στην πατρίδα της, στα Μπαρμπέιντος για να περάσει κι άλλες ξέγνοιαστες στιγμές, αφού η αλήθεια είναι ότι περισσότερο την βλέπουμε σε ξωτικά μέρη και παραλίες και λιγότερο σε επαγγελματικές δραστηριότητες. Τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο.

Στα Μπαρμπέιντος η Rihanna αισθάνεται πάντα πιο άνετα, και αν την βλέπουμε στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες να κυκλοφορεί αποκαλυπτική, τότε στο σπίτι της θα το κάνει ακόμα περισσότερο. Στις φωτογραφίες του Splashnews, η τραγουδίστρια απαθανατίστηκε με ένα γαλάζιο φόρεμα να περπατάει και να εμφανίζεται το ελεύθερο από σουτιέν στήθος της από το πλάι, για το λεγόμενο sideboob.

Φωτογραφίες: Splashnews

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.