Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Εορταστική εκπομπή με αβυσσαλέο, εορταστικό ντεκολτέ

Σάββατο, 26 Δεκέμβριος, 2015 14:25 μμ
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Εορταστική εκπομπή με αβυσσαλέο, εορταστικό ντεκολτέ

Τη φετινή χρονιά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει γίνει πιο εξωστρεφής, με κάθε έννοια. Ήδη μέσα σε ένα τρίμηνο τηλεοπτικής χρονιάς έχει δώσει όσες συνεντεύξεις είχε δώσει πέρσι όλη τη σεζόν, και σίγουρα αυτό κάτι δείχνει. Εκτός όμως από το ότι μιλάει περισσότερο και δείχνει πιο πολύ την οπτική της γύρω από τα πράγματα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι και πιο αποκαλυπτική στην εμφάνιση της και δείχνει πιο πολύ τα προσόντα της.

Όταν εμφανίστηκε στο Θέμο Αναστασιάδη το ντεκολτέ της είχε «καλπάσει». Στην Αννίτα Πάνια το κοντό της μίνι είχε αναλάβει δουλειά, ενώ τα σταυροπόδια έδιναν και έπαιρναν. Στην εκπομπή της επίσης, δεν υπάρχει βδομάδα που να μην έχει μια εμφάνιση αντάξια του πληθωρικού της σώματος. Μα θα είναι Σάββατο, μα την Κυριακή, όλο και κάτι καλό έχει να μας δείξει η Κωνσταντίνα.

Οπότε ήταν εκ προοιμίου δεδομένο ότι και στην εορταστική εκπομπής της 26ης Δεκεμβρίου θα έλεγε τις ευχές της τοιουτοτρόπως. Αυτή τη φορά ήταν και πάλι το αβυσσαλέο ντεκολτέ της που τράβηξε όλη την προσοχή πάνω του και δεν άφησε παραπονεμένους τους άντρες τηλεθεατές.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.