Η Ρία Αντωνίου προκαλεί τη φαντασία και... την όραση με c-thru μπλουζάκι

Σάββατο, 26 Δεκέμβριος, 2015 10:47 πμ
Η Ρία Αντωνίου προκαλεί τη φαντασία και... την όραση με c-thru μπλουζάκι

Αν έπρεπε να διαλέξουμε το πιο σέξι πρόσωπο που διαθέτει Ελληνίδα, τη Ρία Αντωνίου θα την είχαμε σίγουρα στις πρώτες δύο επιλογές και νομίζουμε το μεγαλύτερο ποσοστό της ελληνικής επικράτειας. Πιθανότατα και πάρα πολλοί Ιταλοί που την έχουν χορτάσει αρκετά τα τελευταία χρόνια. Κι όταν ένα τέτοιο πρόσωπο πάει πακέτο με ένα τέτοιο κορμί, τότε ο συνδυασμός δε μπορεί να είναι κάτι λιγότερο από εκρηκτικός.

Το μοντέλο βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Νέα Υόρκη με τον σύντροφο της, τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για να ευχαριστηθεί την πόλη με τη χριστουγεννιάτικη στολή της. Κι ενώ η Νέα Υόρκη φοράει μπόλικα στολίδια, η Ρία Αντωνίο είναι όσο πιο λιτή γίνεται. Μη φανταστείτε ότι θα την δείτε γυμνή ή θα φανεί ξεκάθαρα κάποιο από τα σημεία που ποθεί ένας άντρας σε μια γυναίκα. Άλλωστε η Ρία είναι πάντα ubersexy όταν φοράει ρούχα και εσώρουχα.

Στη φωτογραφία που ανάρτησε το βράδυ των Χριστουγέννων στο Instagram την βλέπουμε να στέκεται γονατιστή, πιθανότατα πάνω σε κάποιο κρεβάτι, και να φοράει ένα σατέν μπλουζάκι, το οποίο έχει τόσο λεπτή επένδυση, ώστε να διαγράφονται τα ενδότερα της. Το στήθος της που αχνοφαίνεται εξάπτει αναμφίβολα τη φαντασία ή και την όραση, που θέλει μια καλύτερη ματιά από ένα απλό preview!

ria-antoniou-c-thru-stithos-1

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.