Η Khloe Kardashian αποκαλύπτει όσα κάνει στα οπίσθια της και ξαπλώνει ολόγυμνη

Πέμπτη, 24 Δεκέμβριος, 2015 15:13 μμ
Η Khloe Kardashian αποκαλύπτει όσα κάνει στα οπίσθια της και ξαπλώνει ολόγυμνη

Μπορεί λίγους μήνες πριν γεννήσει, η Kim να έχρισε ως άξια διάδοχο της την Kylie Jenner, όμως εκ του αποτελέσματος, άλλη είναι αυτή που έχει πάρει για τα καλά τα σκήπτρα της. Η Kylie ευτυχώς έχει εξαφανιστεί για λίγο και η Khloe, που μπροστά στην Kylie είναι ποιότητα, έχει βγει μπροστάρισσα για να διατηρήσει ψηλά το όνομα της οικογένειας. Όταν λείπει η γάτα Kim χορεύει η άλλη γάτα η Khloe.

Τον τελευταίο καιρό δεν σταματάει να μας δείχνει τα οπίσθια της. Μετά τη μεγάλη περιπέτεια με τον Odom, κι αφού στο διάστημα μετά ήταν με το ένα πόδι στον ένα και με το άλλο σε άλλους δύο, η Khloe φωτογραφίζεται διαρκώς και αυτή τη στιγμή είναι το πρώτο όνομα στη μαρκίζα, ενόσω η Kim θηλάζει τον γιο της. Πρώτα μας έδειξε τα οπίσθια της, καθώς κάθεται στο πεζούλι μιας πισίνας.

Προχθές, μέσα από το ριάλιτι της οικογένειας είδαν αυτοί που το παρακολουθούν τα όσα απαιτούνται ώστε τα οπίσθια της να είναι καλύτερα από της Kim. Η Khloe να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι του ιατρείου του πλαστικού της χειρουργού και να δέχεται την απαραίτητη περιποίηση στα οπίσθια της υπό το βλέμμα της αδερφής της Kendall, και ειλικρινά δεν θέλουμε να ξέρουμε τι της κάνει ο γιατρός.

Το καλύτερο όμως ήρθε σήμερα, με τις φωτογραφίες της που είναι ολόγυμνη και καλυμμένη μόνο με σκόνη γκλίτερ, ξαπλωμένη στο πάτωμα, να μας δείχνει για πρώτη φορά, εκτός από την περιφέρεια της, και το στήθος της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.