Η Candice Swanepoel με μαγιό είναι το αναγκαίο κατευόδιο για τα Χριστούγεννα

Τετάρτη, 23 Δεκέμβριος, 2015 15:04 μμ
Η Candice Swanepoel με μαγιό είναι το αναγκαίο κατευόδιο για τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα είναι και επίσημα προ των πυλών, για πολλούς είναι η τελευταία μέρα στη δουλειά για αυτή την εβδομάδα, ενώ για άλλους είναι η τελευταία κανονική μέρα στη δουλειά. Όλοι, ή τουλάχιστον οι περισσότεροι, ετοιμαζόμαστε για να μπούμε στον στίβο της υπέρτατης μάσας και λίγο πριν ακονίσετε μαχαίρια και πιρούνια, καλό είναι να πάρετε και το απαραίτητο τονωτικό.

Μην ψάξετε σε φαρμακεία. Δεν θα το βρείτε εκεί. Το τονωτικό έχει όνομα Candice Swanepoel και μπορείτε να το απολαύσετε για άλλη μια φορά στις φωτογραφίες που θα ακολουθήσουν. Πριν το κυρίως πιάτο όμως, θα προηγηθεί οι σάλτσα. Όπου σάλτσα η απαραίτητη περιγραφή, την οποία είμαστε σίγουροι ότι δεν διαβάζετε, αλλά τουλάχιστον επιτείνει την αγωνία.

Η Candice φωτογραφίζεται με τα μαγιό της Victoria Secret και την βλέπουμε να βρίσκεται ξανά στο φυσικό της περιβάλλον. Να κυλιέται στην άμμο, να την χτυπούν τα κύματα και φυσικά να έχει αφαιρετικές τάσεις. Κοινώς, να βγάζει το πάνω μέρος του μαγιό, να γυρίζει πλάτη και να τραβάει επιδεικτικά προς τα πάνω το κάτω μέρος, ώστε να μας υπενθυμίσει ότι τα οπίσθια της είναι ακαταμάχητα και σε κάνουν να ξεχνάς κάθε επιθυμία για φαγητό, γαλοπούλες και τα συναφή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.