Αγγελική Ηλιάδη: Η οικογενειακή φωτογράφιση με τον Γκέντσογλου και τα παιδιά!

Τετάρτη, 23 Δεκέμβριος, 2015 09:42 πμ
Η πρώτη οικογενειακή φωτογράφιση της τραγουδίστριας με το σύντροφο της και τα παιδιά
Αγγελική Ηλιάδη: Η οικογενειακή φωτογράφιση με τον Γκέντσογλου και τα παιδιά!

Την πρώτη επίσημη οικογενειακή τους φωτογράφιση έκαναν η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου για λογαριασμό του περιοδικού Οκ!

Η γνωστή τραγουδίστρια λατρεύει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ότι συμβαίνει στη ζωή της ευχάριστο ή δυσάρεστο μας το δείχνει, όπως έκανε και όταν ερωτεύτηκε τον Σάββα Γκέντσογλου, αλλά και στιγμές ευτυχίας με τα δύο της παιδάκια.

Ωστόσο, το ζευγάρι μετά από 2,5 χρόνια σχέσης αποφάσισε να φωτογραφηθεί για περιοδικό ως οικογένεια.
Η Αγγελική με τομ  17 μηνών γιο τους, στην αγκαλιά της, αλλά και τον πρώτο γιο της τραγουδίστριας τον Μπάμπη φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό ΟΚ και μεταξύ άλλων μίλησαν για τη σχέση τους και πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητα τους και με τον ερχομό του γιου τους Βασίλη.

Πόσο άλλαξε τη ζωή σας ο ερχοµός του γιου σας;
Σάββας: Η αλήθεια είναι ότι η ζωή µου, ως προς την καθηµερινότητά µου, δεν έχει αλλάξει και πολύ. Έχουµε µοιράσει µε την Αγγελική πολύ καλά τα πάντα σχετικά µε το µωρό και έτσι ο καθένας έχει τον χώρο και τον χρόνο του. Αυτό που έχει αλλάξει σε µεγάλο βαθµό είναι το πώς σκέφτοµαι πλέον. Ό,τι κι αν θέλω να κάνω µπαίνει σε δεύτερη µοίρα.
Αγγελική: Παρόλο που την εµπειρία της µητρότητας την είχα ζήσει δέκα χρόνια πριν, όταν ήρθε στον κόσµο ο γιος µου Μπάµπης, νοµίζω ότι είχα περισσότερο άγχος. Όταν γίνεσαι µητέρα στα 25 σου, όπως συνέβη την πρώτη φορά, έχεις άλλο τρόπο σκέψης. Είσαι πιο χαλαρή, πιο ανέµελη και λιγότερο συνειδητοποιημένη. Την πρώτη φορά οι εννέα μήνες πέρασαν χωρίς να καταλάβω καλά καλά τις αλλαγές που συνέβαιναν στο σώµα µου και πόσο µεγάλο είναι αυτό που µου συµβαίνει.
Ποιος είχε περισσότερο άγχος; Ο Σάββας ή εσύ;
Αγγελική: ∆ε θα το χαρακτήριζα «άγχος». Όλοι οι µπαµπάδες δεν µπορούν να αντιληφθούν ακριβώς τι γίνεται, γιατί δεν βιώνουν την αλλαγή στο σώµα τους. Εκεί που συνειδητοποιούν αυτό που συμβαίνει είναι όταν ο γιατρός τούς δίνει ξαφνικά το παιδί στην αγκαλιά. Τότε καταλαβαίνουν ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο της ζωής.

iliadi-gentsoglou-oikog2

iliadi-gentsoglou-oikog3

iliadi-gentsoglou-oikog

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.