Με φόρεμα-γιρλάντα, εντυπωσιακό μπούστο και σκίσιμο στο πόδι η Καινούργιου

Τρίτη, 22 Δεκέμβριος, 2015 18:19 μμ
Με φόρεμα-γιρλάντα, εντυπωσιακό μπούστο και σκίσιμο στο πόδι η Καινούργιου

Το όνομα της τείνει να γίνει συνώνυμο του τηλεοπτικού μπούστου. Η Κατερίνα Καινούργιου χαίρεται για τα πληθωρικά της προσόντα και ως γυναίκα που τιμά στο έπακρο τη φύση της, δεν διστάζει να το δείχνει και στο τηλεοπτικό κοινό, που πλέον ξέρει τι να περιμένει από εκείνη.

Ιδιαίτερα από τη στιγμή που πήρε μεγαλύτερες ευθύνες και ρόλο στην απογευματινή ζώνη του ALPHA, η Κατερίνα έχει μεγαλύτερη συχνότητα στις αποκαλυπτικές εμφανίσεις. Πέρσι το έκανε μαζί με την Αλέκα Καμηλά, οπότε μοιραζόταν τη δόξα. Φέτος, όμως δεν έχει αντίπαλο και δικαίως παίρνει όλα τα credits.

Η παρουσιάστρια είναι άνθρωπος που της αρέσει να ντύνεται πολύ εντυπωσιακά, αλλά δεν είναι και το πιο φυσιολογικό να ντύνεται σα να πηγαίνει σε δεξίωση όταν είναι στον αέρα του Λόγω TiVis. Εκτός από την περίοδο που διανύουμε. Οι γιορτές έδωσαν την ευκαιρία στην Κατερίνα να ντυθεί σαν γιρλάντα, να βάλει ένα απαστράπτον μαύρο φόρεμα που λαμπύριζε και να κολάσει με τα αποκαλυπτικά του σημεία.

Πρώτα και κύρια το μπούστο της στάθηκε για άλλη μια φορά στο ύψος των προσδοκιών, αλλά η καλύτερη οπτική δεν ήρθε επί της τηλεόρασης, μιας και η Κατερίνα έκατσε πίσω από τον πάγκο της και τη βλέπαμε από τη μέση και πάνω. Ευτυχώς ανάρτησε φωτογραφία στο Instagram και μας έδειξε και το σκίσιμο στα πόδια.

katerina-kainourgiou-mpousto-1

kainourgiou-mpousto1-1

katerina-kainourgiou-mpousto1-1

kainourgiou-mpousto2-1

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.