Χυδαία λεκτική επίθεση στη διάσημη πορνοστάρ Summer Brielle: Δεν αξίζεις να αναπνέεις

Τρίτη, 22 Δεκέμβριος, 2015 15:47 μμ
Χυδαία λεκτική επίθεση στη διάσημη πορνοστάρ Summer Brielle: Δεν αξίζεις να αναπνέεις

Ορισμένοι άνθρωποι σε αυτό τον κόσμο φαίνεται πως είναι πυροβολημένοι στον εγκέφαλο. Και η ύπαρξη τους δυστυχώς δίνει πάτημα και σε άλλους για να τους μιμηθούν. Γιατί δεν μπορείς να χαρακτηριστείς διαφορετικά όταν εξαπολύεις τις χειρότερες βρισιές σε μια κοπέλα που εργάζεται ως πορνοστάρ, επειδή νομίζεις ότι έχεις κυριαρχική σχέση μαζί της και την εξουσιάζεις.

Η Summer Brielle είναι μία από τις πιο γνωστές γυναίκες της πορνό βιομηχανίας και τον τελευταίο χρόνο δέχεται άπειρα υβριστικά μηνύματα από άντρες ως επί το πλείστον, για τη δουλειά της. Από τα σχόλια που της κάνουν θα αντιληφθείτε ότι οι τύποι νομίζουν πως οι γυναίκες αυτές είναι αντικείμενα και μπορούν να τα ανταλλάσσουν και να τους φέρονται όπως τους καπνίσει. Και γι΄αυτή τη συμπεριφορά κρετίνου δεν φταίει η βιομηχανία του πορνό, αλλά ο στραβός του ο εγκέφαλος.

Τα σχόλια που της έκαναν ήταν ως και απάνθρωπα. «Σπαταλάς το οξυγόνο και το στερείς από άλλους», «Σκύλα δεν σου αξίζει να μιλάς», «Μπορείς να με γλείφεις καθώς γελάω μαζί σου επειδή είσαι τόσο ηλίθια» είναι ο αφρός της βλακείας κάποιων. Κι αφού είδε κι απόειδε η Summer είπε να πάρει την εκδίκηση της.

Όπως αναφέρει το Vice.com, δημοσίευσε τα μηνύματα που της έστειλαν και σε κάθε φωτογραφία έκανε tag συγγενείς, φίλους, γονείς και τις κοπέλες των εν λόγω τύπων. Σε κάποιους μάλιστα είχε και πληρωμένες απαντήσεις.

Ένας της έστειλε: «Είμαι μόνος στο σπίτι, η μητέρα μου λείπει. Είναι αυτή που φαίνεται στον καναπέ (έχει αναρτήσει φωτογραφία). Θες να έρθεις να κάνουμε σεξ σε αυτόν τον καναπέ;».

Και η Summer του απάντησε: «Έστειλα μήνυμα στη μητέρα σου να τη ρωτήσω αν μας δίνει την άδεια της και περιμένω».

s3

s6

s8

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...