Η Courtney Loyd είναι το επικίνδυνο κορίτσι με τα τατουάζ

Τρίτη, 22 Δεκέμβριος, 2015 14:37 μμ
Η Courtney Loyd είναι το επικίνδυνο κορίτσι με τα τατουάζ

Το Girl With The Dragon Tattoo σίγουρα θα το έχετε δει. Είτε το σουηδικό είτε το χολιγουντιανό. Η Rooney Mara ενσάρκωσε μια πιο ψυχεδελική οπτική των σεξουαλικών φαντασιώσεων. Την κοπέλα που λες διαρκώς ότι δεν μπορεί να σου εξάψει την φαντασία, αλλά κάπου βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι είναι ένα αμαρτωλό πάθος, αυτή που πιθανότατα θες να κατευνάσεις τα ταμπού και τις άμυνες μαζί της.

Κι απ΄ό,τι θα δεις στις φωτογραφίες, μια τέτοια ύπαρξη δεν είναι μόνο fictional, αλλά υπάρχει και στην πραγματικότητα. Το πιο χαρακτηριστικό της δείγμα είναι η Courtney Loyd, μια tattoo artist και μοντέλο από το Σόχο του Λονδίνου και επειδή της αρέσουν τα τατουάζ, γέμισε το κορμί της. Είναι λίγοι οι άντρες που θέλουν τη γυναίκα τόσο γεμάτη, αλλά στην περίπτωση της Loyd, ο αριθμός θα αυξανόταν.

Η Courtney δεν έχει κανένα θέμα να δείξει το στήθος και τα οπίσθια της στο προφίλ της σε διάφορες στιγμές της ζωής της, κυρίως όμως όταν δοκιμάζει εσώρουχα και όταν βρίσκεται μέσα στη μπανιέρα. Αφήστε τα ταμπού και πιάστε τα τατού! 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.