Αυτό είναι το καλύτερο μονάκι street basket που θα δεις ποτέ [βίντεο]

Δευτέρα, 21 Δεκέμβριος, 2015 19:16 μμ
Αυτό είναι το καλύτερο μονάκι street basket που θα δεις ποτέ [βίντεο]

Όλοι εμείς που αγαπάμε το μπάσκετ, έχουμε μια μεγάλη διαστροφή. Θα θέλαμε να δούμε τις ομάδες και τους αγαπημένους μας παίχτες να παίζουν μπάσκετ χωρίς τους κανόνες του γηπέδου. Θα θέλαμε τους κανόνες της γειτονιάς. Το μοναδικό street basket, αυτό με το οποίο μεγαλώσαμε, τσακωθήκαμε με φίλους και το παίξαμε Michael Jordan.

Όμως μετά το παρακάτω βίντεο ένα είναι δεδομένο: κανένα μονάκι δεν θα είναι αρκετό για σένα. Όλο το μπάσκετ του κόσμου, όλοι οι αγώνες play off Ευρωλίγκας και NBA δεν θα είναι αρκετοί για να ισοφαρίσουν το θέαμα. Γιατί τι μπορεί να συγκριθεί με δύο ξανθές κοπέλες που έχουν τα πιο γυμνασμένα οπίσθια που έχεις δει, να σκάνε τρελές τρίπλες, να πετυχαίνουν καλάθια και πολλά άλλα.

Το καλύτερο ξέρεις ποιο είναι; Ότι φοράνε ένα μπουστάκι και στρινγκ. Ναι, καλά διάβασες. Η Tamra Dae και η Melody Rae, δύο κορίτσια με τρομερούς κοιλιακούς και κορμί σμιλεμένο to the bone, παίζουν one on one street basket για τις ανάγκες διαφημιστικού σποτ και κάπου εδώ νιώθουμε ότι έχει στερέψει ολοσχερώς το λεξιλόγιο μας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.