Αυτές είναι οι πιο WTF φωτογραφίες που είδαμε μέσα στο 2015

Δευτέρα, 21 Δεκέμβριος, 2015 16:51 μμ
Αυτές είναι οι πιο WTF φωτογραφίες που είδαμε μέσα στο 2015

Μπήκαμε και επίσημα στο τελευταίο δεκαήμερο του χρόνου και είναι η στιγμή που όλοι μας κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. Και από αυτό δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν οι ιστοσελίδες με τα countdown τους. Το The Chive έσυρε το χορό από τις πρώτες, και έκανε μια λίστα με τις φωτογραφίες που έγιναν viral μέσα στο 2015 και μας προκάλεσαν την αντίδραση «Τι λες τώρα;».

Δεν είναι φωτογραφίες που σημάδεψαν την πολιτική και κοινωνική ιστορία του 2015. Δεν είναι φωτογραφίες-ρεζουμέ του έτους που πέρασε. Είναι όμως φωτογραφίες που προκάλεσαν εντύπωση. Άλλες περιλαμβάνουν φυσικά τοπία και φυσικά φαινόμενα που τα βλέπεις μια φορά στην ζωή σου ή που τα βλέπουν ελάχιστοι άνθρωποι.

Άλλες περιγράφουν περιστατικά ανθρώπων που πήγαν το «Ό,τι να 'ναι» σε εντελώς άλλο επίπεδο. Ανάμεσα τους και η φωτογραφία με τον βαρκάρη που έχει από κάτω του ένα από τα μεγαλύτερα θηλαστικά, να κολυμπάει ήρεμο, χωρίς καμία επιθετική διάθεση. Τέλος είναι κι αυτές που έχουν απλά ένα motivational quote ή πιάνουν στα πράσα ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα ότι τους τραβάει μια κάμερα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.