Τύφλα στο μεθύσι ο Zac Effron: Βρέθηκε να κοιμάται γυμνός σε παραλία

Δευτέρα, 21 Δεκέμβριος, 2015 15:52 μμ
Τύφλα στο μεθύσι ο Zac Effron: Βρέθηκε να κοιμάται γυμνός σε παραλία

Στο παρελθόν είχε προβλήματα εθισμού στο αλκοόλ και είχε μπει σε κλινική αποτοξίνωσης για να μπορέσει να απεξαρτηθεί. Και τα κατάφερε. Όμως από τη μέρα που επέστρεψε, όλες οι ταινίες που έχει κάνει γυρίζουν γύρω από την κραιπάλη και τον φέρνουν κοντά με τους πειρασμούς. Οπότε δεν μας προκαλεί καθόλου έκπληξη που κυκλοφόρησαν γυμνές του φωτογραφίες, καθώς κοιμάται στην παραλία.

Ο λόγος για τον Zac Effron, που δεν ξανακύλησε στην πραγματικότητα, αλλά στο trailer της νέας ταινίας Dirty Grandpa, όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Robert De Niro, τον βλέπουμε να κάνει τις παλιές καλές τρέλες που έκανε και στα Neighbors, That Akward Moment και We Are Your Friends.

Για την ακρίβεια ο Zac έχει ξαπλώσει στην αμμουδιά και έχει ξεραθεί, καθώς άδεια μπουκάλια μπύρας, τα οποία προφανώς έχει καταναλώσει, τον περικυκλώνουν. Ο ίδιος πάνω στο μεθύσι έχει μείνει γυμνός και δείχνει για άλλη μια φορά το γυμνασμένο του σώμα, αλλά και κάτι παραπάνω στις θαυμάστριες του.

Φυσικά σε όλα αυτά τον παρασέρνει ο παππούς του, με τον οποίο ταξίδεψαν στην Ντεϊτόνα της Φλόριντα, με σκοπό να ξαναμπεί ο Dirty Grandpa στο κόλπο του σεξ, ο οποίος ζητάει από τον Effron να γίνει ο wingman του για να ρίξει μια πιτσιρίκα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.