Το μαγιό της Charlotte McKinney ετοιμάζεται να χαθεί στο στήθος της

Παρασκευή, 18 Δεκέμβριος, 2015 19:43 μμ
Το μαγιό της Charlotte McKinney ετοιμάζεται να χαθεί στο στήθος της

Όσοι από εσάς έχετε εμφυσήσει στον τυφώνα που ακούει στο όνομα Charlotte McKinney, ετοιμαστείτε να βρεθείτε σε μια πολύ γνώριμη κατάσταση. Όσοι από εσάς έχετε κάνει το λάθος να μην τη γνωρίζετε ή βρισκόσασταν στο διάστημα και επιστρέψατε από ταξίδι μηνών, ετοιμαστείτε να πάρετε το βάπτισμα του πυρός με τον πιο ισχυρό τρόπο που μπορεί να το κάνει το διάσημο μοντέλο.

Όταν την μάθαμε για τα καλά είχαμε πάντα την απορία πόσο δυσκολεύεται να βρει εσώρουχα και μαγιό. Για το πρώτο δεν πήραμε ποτέ απάντηση. Για το δεύτερο μας έδωσε μια πολύ πειστική. Πολύ απλά δεν τη νοιάζει να βρει μαγιό που να εφαρμόζει απόλυτα στο στήθος της, γιατί δεν υπάρχει. Έτσι, παίρνει ένα κανονικό μαγιό και εύχεται να καταφέρει να κρατηθεί στην σωστή θέση για όσο βρίσκεται στην παραλία.

Κάτι τέτοιο όμως είναι ουτοπικό για την περίπτωση της. Οπότε αναγκάζεται να βάλει τα χέρια της να το συγκρατήσουν για να μη γίνει η αποκάλυψη. Στην φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram, η 22χρονη Charlotte είναι για άλλη μια φορά στη θάλασσα, δαμάζει τα κύματα, ο άνεμος της παίρνει τα μαλλιά, το μαγιό έχει λυθεί και το στήθος της είναι έτοιμο να καλπάσει.

 

charlotte-mckinney-magio-sexy-1

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...